Libnet.ro
UNICEF

17:30

Germania, ingrijorata de agresivitatea NATO fata de criza din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Germania, ingrijorata de agresivitatea NATO fata de criza din Ucraina

Presedintele american Barack Obama sprijina eforturile cancelarului german Angela Merkel pentru gasirea unei solutii diplomatice la criza din Ucraina, dar ulii de la Washington par hotarati sa torpileze abordarea Berlinului, scrie Spiegel online, care atrage atentia ca, in acest caz, comandantul NATO in Europa nu este de ajutor. continuă pe Ziarul Bursa

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunoscuta nationalitatea si sa aiba autonomie

Micii Rusi din Ucraina cer sa le fie recunscuta nationalitatea si sa aiba autonomie. Rutenii din regiunea Transcarpatia, in Ucraina vest) vor sa aiba un dialog cu Kievul Rutenii din regiunea.

Un jurnalist rus a fost EXPULZAT din Ucraina

Un jurnalist, angajat al postului de televiziune rusesc Canal5, a fost expulzat din Ucraina, anunta RIA Novosti, citand un comunicat remis de Serviciul de Securitate Ucrainean SBU). Leonid Vorobyov a primit in.

Vizita la Kiev a lui Iohannis ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv situatia romanilor din Ucraina

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, ieri, ca vizita la Kiev a actualului sef al statului, Klaus Iohannis, ar fi trebuit sa aiba ca obiectiv prioritar situatia romanilor din Ucraina, potrivit surselor din presa.

Raiffeisen negociaza cu BERD viitorul subsidiarei sale din Ucraina

Raiffeisen Bank International RBI) este in negocieri cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) privind co-investitiile din Ucraina, a declarat sefului grupului bancar austriac, Karl Sevelda, intr-un interviu acordat publicatiei germane Handelsblatt, conform Reuters, transmite Agerpres.

Vladimir Putin: Rusia era pregatita sa puna in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina

Rusia a fost aproape de a-si pune in alerta fortele nucleare in timpul crizei din Ucraina, de anul trecut, cand presedintele Viktor Ianukovici a fost inlaturat de protestatarii proeuropeni. Declaratia a fost.

Ce ii reproseaza Basescu lui Iohannis legat de vizita din Ucraina

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, unde cetatenii romani se confrunta cu probleme garve legate de limba materna, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Traian Basescu: Iohannis ar fi trebuit obligatoriu sa se intalneasca si cu romanii din Ucraina (VIDEO)

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Ucraina ar fi trebuit sa aiba ca prim obiectiv problema celor 500. 000 romani care traiesc in Ucraina, a declarat, miercuri seara, fostul presedinte Traian Basescu.

Presedintele Klaus Iohannis a ignorat comunitatea de romani din Ucraina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput vizita in Ucraina la Monumentul Victimelor Holodomorului din Kiev. Aici, seful statului a aprins o lumanare si a tras un clopot ritualic in memoria suferintei milioanelor.

Armistitiul din Ucraina, in pericol. Care este motivul

Rusia il acuza pe presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, de introducerea unor conditii suplimentare, nestipulate in acordul semnat la Minsk, in proiectul care prevede ce statut vor avea zonele rebele. Aceasta disputa pe marginea unui eventual statut special al regiunilor separatiste din estul Ucrainei risca sa afecteze respectarea armistitiului fragil aflat in vigoare de la jumatatea lunii februarie, relateaza Mediafax.

Gorj: 32 de mineri, in greva foamei in fata CEO din Targu Jiu. Alti 80 de ortaci s-au blocat in subteran

32 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia au intrat, miercuri, in greva foamei, in fata sediului central din Targu Jiu al unitatii, in timp ce alti 80 de mineri s-au blocat in subteranul minei Tehomir pentru a protesta fata de reducerile de personal, informeaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )