Libnet.ro
UNICEF

21:00

Legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Republicii Moldova, adoptata de Senat

B1 B1,
Legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Republicii Moldova, adoptata de Senat

Legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat de Romania Republicii Moldova a fost adoptata luni de Senat, informeaza Mediafax. Alesii au adoptat legea, cu 68 de voturi pentru. continuă pe B1

imprumutul de 150 de milioane de euro acordat Republicii Moldova, adoptat de Senat

Senatul a adoptat astazi legea pentru ratificarea Acordului privind asistenta financiara rambursabila intre Romania si Republica Moldova, care prevede acordarea unui imprumut de 150 de milioane de euro Republicii Moldova destinat finantarii deficitului bugetar, informeaza surse din media.

RCS and RDS vrea sa investeasca 150 milioane de euro si in acest an

Compania RCS and RDS a lansat un nou pachet de servicii, ajungand la o cota de piata estimata la 25% din piata abonamentelor de telefonie mobila si date si la 2 milioane de abonati, au declarat, ieri, oficialii companiei, cu prilejul unei conferinte de presa.

APIA a platit peste 293 milioane euro subventii pentru schemele din sectorul vegetal

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a efectuat plati aferente Campaniei 2015, pentru schemele din sectorul vegetal, in suma totala de 293,27 milioane euro pentru un num ar de 686. 337 beneficiari, potrivit unui comunicat emis vineri.

Senatul a dat unda verde imprumutului de 150 de milioane de euro pentru Republica Moldova

Plenul Senatului a adoptat luni legea privind imprumutul de 150 de milioane de euro acordat de Romania Republicii Moldova, admitand partial cererea de reexaminare trimisa Parlamentului de presedintele Klaus Iohannis si pastrand articolul privind impunerea de conditii Chisinaului, transmite Mediafax.

Romanii cheltuiesc 150 de euro in vacanta de Paste

Romanii aleg sa-si petreaca minivacanta de 1 Mai si Paste in statiunile romanesti, pe litoralul bulgaresc, dar si in city-break-uri in Europa, alocand un buget mediu de 150 de euro de persoana.

Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare, semnat la Berlin la 29 octombrie.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind schimbul de informatii financiare pentru prevenirea fraudelor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului multilateral al autoritatilor competente pentru schimb automat de informatii privind conturi financiare,.

Seminar la ADR pentru dezvoltarea patromoniului cultural si natural. 53 milioane euro, puse la bataie

ADR Sud Muntenia beneficiaza de o alocare financiara de 53 milioane de euro, fonduri nerambursabile, pentru dezvoltarea patrimoniului natural si cultural si a infrastructurii urbane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )