Libnet.ro
UNICEF

12:00

Leguma pe care toti romanii o consuma cruda si le face rau. Cum te afecteaza si cum se mananca, de fapt

Playtech Playtech,
Leguma pe care toti romanii o consuma cruda si le face rau. Cum te afecteaza si cum se mananca, de fapt

Pentru o functionare optima, organismul nostru are nevoie de o alimentatie bogata in legume. Daca o buna parte dintre acestea, crude au efecte mai benefice daca sunt consumate crude, exista si legume care trebuiesc gatite. Care este leguma pe care romanii o consuma si le face rau Desi pentru multa lumea poate parea surpinzator, rosiile . continuă pe Playtech

Cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste. Ce ne-a facut Guvernul

Din pacate, ziua de duminica, 30 august, vine cu cea mai proasta veste pentru toti romanii, in aceasta dimineata. Saracia se adanceste in urma imprumuturilor uriase pe care actualul Guvern le-a facut. Conform profit. ro, Romania detine cea mai proasta pozitie bugetara dintre toate tarile din Uniunea Europeana. Cel putin in ceea ce priveste ponderea imprumuturilor .

De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa. Greseala facuta de toti romanii e periculoasa!

O persoana obisnuita spala toaleta de cinci ori pe zi si, se pare, majoritatea dintre noi o fac gresit. Pregateste-te pentru cateva adevaruri dure despre motivul pentru care ar trebui sa lasi intotdeauna capacul inchis atunci cand tragi apa. De ce trebuie sa lasi capacul la WC jos inainte sa tragi apa Cand trageti maneta .

Alimentul benefic pentru toti romanii. Nu ingrasa si este foarte gustos

In 2016, se scria ca oletinii au fost invatati de coreeni sa cultive cartofi dulci, care ar putea inlocui pepenii de Dabuleni. Nu i-a inlocuit, dar planta a luat cu asalt de atunci pietele din Romania, caci daca la acel moment era cultivata restrans, acum exista in aproape toate solariile. Cartoful dulce, alimentul benefic pentru .

De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Fanii Irinei Loghin au fost extrem de speriati de soarta artistei. Ce s-a intamplat cu aceasta dupa infectarea cu COVID-19 si cum a reusit sa se salveze? Irina Loghin, secretul in lupta cu coronavirus Irina Loghin a fost testata pozitiv cu coronavirus, dar stilul de viata extrem de echilibrat i-a adus nu numai beneficii pana .

Toti romanii care au cont bancar trebuie sa stie: meseriile care iti asigura cel mai bun credit

Cu siguranta te gandeai ca sunt unii oameni care acceseaza mai usor credite. Ei bine, da, se intampla si in Romania. Daca ai incercat cel putin o data sa iei credit, stii deja prin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )