Libnet.ro
UNICEF

17:15

Leonardo DiCaprio doneaza 3 milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din Nepal

B1 B1,
Leonardo DiCaprio doneaza 3 milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din Nepal

Fundatia pentru conservarea mediului infiintata de Leonardo DiCaprio a acordat o finantare de 3 milioane de dolari Fondului mondial pentru natura salbatica in scopul salvarii populatiei de tigri din Nepal,. continuă pe B1

Fundatia de binefacere a lui Leonardo DiCaprio a donat 3 milioane de dolari pentru salvarea tigrilor din Nepal

Fundatia de binefacere a actorului Leonardo DiCaprio 39 de ani) a donat trei milioane de dolari catre World Wildlife Fund WWF) pentru a ajuta la cresterea populatiei de tigri din Nepal, scrie Reuters.

Grupul Tenaris a investit 62 de milioane dolari pentru extinderea productiei de tevi, la Zalau

Grupul international Tenaris a investit 62 milioane dolari la fabrica Silcotub Zalau intr-o noua linie de productie pentru tevi cu conexiuni premium, utilizate de companiile petroliere in medii dificile, informeaza Agerpres. Tenaris a investit 300 milioane dolari in Romania in opt ani, iar pe plan mondial are 25. 000 de angajati si vinde anual de peste 10 miliarde dolari.

Google va plati 17 milioane de dolari pentru spionarea utilizatorilor Safari

Google va plati 17 milioane de dolari ca forma de penalizare materiala pentru incalcarea vietii private a utilizatorilor atunci cand acestia acceseaza browser-ul de internet Apple Safari. Districtul Columbia si.

Samsung trebuie sa plateasca Apple 930 milioane de dolari pentru violarea brevetelor

Grupul sud-coreean Samsung a obtinut ieri o reducere a amenzii pe care a fost condamnat anterior sa o plateasca americanilor de la Apple pentru violarea unor brevete legate de telefoanele iPhone, relateaza AFP.

JPMorgan va plati 13 miliarde dolari pentru inchiderea unei anchete in dosarul crizei subprime

SUA au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP, potrivit Hotnews.

JPMorgan Chase plateste o suma record de 13 miliarde dolari pentru a inchide o ancheta legata de criza subprime

Statele Unite au incheiat un acord cu JPMorgan Chase prin care banca va plati o suma record de 13 miliarde de dolari pentru a inchide o ancheta civila in dosarul produselor derivate la creditele imobiliare riscante, supranumite subprime, scrie AFP.

Hong Kong: Casa de 638 metri patrati, vanduta pentru 95 milioane dolari

Grupul Hutchinson Whampoa, controlat de omul de afaceri Li Ka-shing, a vandut o casa dintr-un complex rezidential dezvoltat in zona exclusivista Victoria Peak din Hong Kong pentru 95 milioane de dolari, a doua cea mai mare tranzactie de acest fel derulata vreodata in metropola, informeaza Bloomberg.

Guvernul transfera primariilor 3,5 milioane lei pentru cheltuieli urgente in sezonul rece

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri suplimentaea bugetului pe acest an al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, din Fondul de rezerva bugetara, cu 3,5 milioane lei, bani care vor.

Fondurile JEREMIE, suplimentate cu 50 milioane euro pentru finantarea IMM-urilor

Intreprinderile mici si mijlocii IMM) vor avea la dispozitie finantari totale suplimentare pentru investitii de 50 de milioane euro prin instrumentul european Joint European Resources for Micro to Medium Enterprises JEREMIE), potrivit unei ordonante de urgenta adoptate azi de Guvern, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )