Libnet.ro
UNICEF

01:06

Liderii din Germania, Franta si Italia recomanda Marii Britanii sa anunte clar iesirea din Uniunea Europeana

B1 B1,
Liderii din Germania, Franta si Italia recomanda Marii Britanii sa anunte clar iesirea din Uniunea Europeana

Franta, Germania si Italia cer Marii Britanii sa declanseze procedura de iesire din UE. Liderii au recomandat din nou Marii Britanii, luni seara, sa anunte clar iesirea din UE, subliniind ca nu este timp de. continuă pe B1

Brexit: David Cameron, pentru prima data fata in fata cu liderii europeni, dupa votul pentru iesirea Marii Britanii din UE

David Cameron se intalneste marti cu liderii Uniunii Europene, pentru prima din 23 iunie cand Marea Britanie a votat sa paraseasca Uniunea, scrie BBCNews online. Prim-ministrul britanic va discuta implicatiile votului si calea de urmat la summitul UE care incepe marti la Bruxelles.

Germania, Franta si Italia se opun negocierilor cu Marea Britanie, inainte de oficializarea Brexit-ului

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel,.

BREXIT. Germania, Franta si Italia vor negocia cu Marea Britanie doar DUPA ce prezinta cererea de iesire din UE

Germania, Franta si Italia se opun ca negocierile cu Marea Britanie sa inceapa inainte ca decizia de iesire din Uniunea Europeana sa fie oficializata, a declarat luni cancelarul german Angela Merkel, intr-o conferinta de presa comuna, la Berlin, cu presedintele francez, Francois Hollande si cu premierul italian, Matteo Renzi.

Un serial din anii 80 a prevazut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana (VIDEO)

Brexit-ul a dat nastere la tot felul de comentarii si speculatii inedite. Iesirea Marii Britanii din UE ar fi fost prevazuta intr-un serial din anii '80 difuzat de BBC. O secventa din episodul.

Papa Francisc: Biserica ar trebui sa le ceara iertare homosexualilor. UE trebuie restartata dupa iesirea Marii Britanii

Crestinii si Biserica Romano-Catolica ar trebui sa ceara iertare homosexualilor pentru modul in care i-a tratat, a declarat duminica Papa Francisc, la intoarcerea dintr-o vizita din Armenia, relateaza Reuters, care precizeaza ca Suveranul Pontif si-a exprimat si speranta ca UE va putea fi restartata dupa iesirea Marii Britanii.

BREXIT. PE cere Marii Britanii sa activeze Articolul 50. Cameron, inaintea Consiliului European: Plecand din UE, nu intoarcem spatele Europei

Europarlamentarii au adoptat rezolutia prin care ii cer Marii Britanii sa inceapa formal negocierile, prin activarea Articolului 50 din Tratatul de la Lisabona cat mai curand posibil, transmite BBC News.

Nigel Farage, in Parlamentul European: Cand am venit aici in urma cu 17 ani afirmand ca vreau sa conduc o campanie pentru iesirea Marii Britanii din UE, toti ati ras de mine. Acum nu mai radeti, nu-i asa? (VIDEO)

Deputatul britanic eurosceptic Nigel Farage, unul dintre cei mai vehementi sustinatori ai iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana a fost huiduit marti in Parlamentul European, informeaza AFP. Replica.

Nu credem ca e necesar sa existe o abordare punitiva in plecarea Marii Britanii

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, spune ca, din punctul de vedere al Washingtonului, nu este este potrivit sa existe o abordare punitiva in iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana.

Brexit: Ce spun oficialii Grupului Vodafone despre implicatiile retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana

Consecintele politice si economice ale retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana fac obiectul unei analize externe Vodafone, acum, cand electoratul a ajuns la o decizie, au transmis pentru HotNews. ro oficialii grupului britanic Vodafone. In ceea ce priveste implicatiile pentru Vodafone, operatiunile noastre din fiecare tara functioneaza ca entitati de sine statatoare pregatite sa se adapteze la o gama larga de conditii locale. Dupa cum am mai spus inainte de referendum, ramanem hotarati sa sprijinim utilizatorii nostri din Marea Britanie indiferent de deznodamant, acum si in viitor. Este prea devreme sa ne formam o opinie asupra implicatiilor referendumului pentru sediul central al Grupului, au mai precizat acestia.

Fitch si Standard and Poor's au redus ratingul Marii Britanii la AA

Agentia financiara Fitch a redus luni ratingul Regatului Unit, de la AA+ la AA, cu o perspectiva negativ, ca urmare a votului britanicilor in favoarea parasirii Uniunii Europene, dupa ce cu cateva ore inainte si Standard and Poor's a retrogradat cu doua trepte ratingul Marii Britanii, de la AAA, cel mai bun posibil, la AA, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )