Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liderii PSD si ALDE cer ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

România Liberă România Liberă,
Liderii PSD si ALDE cer ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei RL. continuă pe România Liberă

PSD si ALDE sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au convenit sa solicite Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de.

Dragnea si Tariceanu vor ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009. Anterior, Traian Basescu a declarat: Alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea

PSD si ALDE au cerut o ancheta parlamentara pentru clarificarea lucrurilor in cazul alegerilor prezidentiale din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Dragnea si Tariceanu vor cere comisie de ancheta parlamentara pentru alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu anunta, intr-un comunicat de presa transmis de ALDE, ca vor solicita Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Anuntul celor doi vine in contextul dezvaluirilor facute de Dan Andronic in Evenimentul Zilei in care afirma ca Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Gabriel Oprea erau implicati in procesul electoral din 2009, cand Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte.

PSD si ALDE vor ANCHETA parlamentara in cazul dezvaluirilor lui Dan Andronic cu privire la fraudarea alegerilor prezidentiale din 2009

Declaratiile jurnalistului Dan Andronic potrivit carora Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte in fata PSD-istului Mircea Geoana cu ajutorul Laurei Codruta Kovesi si a lui Florian.

Tariceanu, despre comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009: Cand avem dubii cu privire la corectitudinea procesului democratic, cred ca Parlamentul are datoria sa se implice

PSD si ALDE sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, iar liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat ca decizia a fost luata dupa o consultare cu presedintele PSD Liviu Dragnea.

Tariceanu, despre comisia de ancheta privind prezidentialele din 2009: Cand avem dubii cu privire la corectitudinea procesului democratic, cred ca Parlamentul are datoria sa se implice (VIDEO)

PSD si ALDE sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, dupa dezvaluirile recente facute de Dan Andronic. Jurnalistul a scris ca Laura Codruta.

Liviu Dragnea vrea presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, ca isi doreste sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea.

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale din 2009.

Liviu Dragnea isi doreste presedintia comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, la Antena 3, ca intentioneaza sa preia conducerea comisiei parlamentare de ancheta privind implicarea unor institutii in desfasurarea alegerilor prezidentiale, urmand sa verifice daca presedintele Camerei Deputatilor poate prelua presedintia unei comisii de ancheta.

Ancheta DNA privind contractele de licenta Microsoft se extinde: Claudiu Florica, Dinu Pescariu si inca 3 persoane puse sub control judiciar

Procurorii DNA au extins ancheta in privinta licentelor IT incheiate intre diverse institutii ale statului si Microsoft. Dupa mai multe ore de audieri incepute inca de dimineata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )