Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liderul Al-Qaida de rangul cel mai inalt din Siria a fost eliminat intr-un raid aerian efectuat de americani

România Liberă România Liberă,
Liderul Al-Qaida de rangul cel mai inalt din Siria a fost eliminat intr-un raid aerian efectuat de americani

Departamentul american al Apararii a anuntat faptul ca un lider al filialei siriene a retelei teroriste Al-Qaida a fost eliminat intr-un raid aerian efectuat de o drona americana. continuă pe România Liberă

Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, in locul lui Vladimir Potanin

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, cu o avere de 15,7 miliarde de dolari, in locul lui Vladimir Potanin, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg, scrie News. ro.

Ion Cristoiu: Noi documente din Dosarul Black Cube: Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba de o Operatiune autorizata la cel mai inalt nivel pe teritoriul Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a venit cu noi dezvaluiri in Gandul de miercuri, de pe blogul personal cu privire la dosarul Black Cube. Spionii israelieni erau convinsi ca-i vorba.

STUDIU: Romania, statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE

Romania este statul european cu cel mai mare numar de emigranti aflati in inchisorile din UE, in timp ce tara cu cel mai mare numar de detinuti in interiorul Blocului comunitar este Maroc, potrivit unui studiu efectuat de o echipa de jurnalisti si citat de EU Observer.

Cel mai rapid SSD din lume este inclus in noul MacBook Pro de 15 inci

Cel mai eficient marketing este cel construit in jurul superlativelor absolute, dar Apple nu s-a laudat la lansarea noilor MacBook Pro cu cele mai rapide SSD-uri din lume. in urma cu aproximativ o saptamana, Apple a lansat o familie de noi MacBook Pro-uri. Acestea sunt complet diferite fata de generatia anterioara si intruchipeaza un upgrade [].

Compania Danya Cebus Rom a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie

Danya Cebus Rom, companie ce activeaza in domeniul constructiilor, a ajuns, in 2015, la cel mai mare profit din istorie, desi valoarea afacerilor a fost de trei ori mai mica fata de 2009, potrivit datelor companiei.

Se schimba ordinea magnatilor rusi: Un producator de otel a devenit cel mai bogat afacerist de la Moscova

Magnatul otelului Alexei Mordashov a devenit cel mai bogat om din Rusia, potrivit indicelui miliardarilor realizat de Bloomberg. Acesta are o avere de 15,7 miliarde de dolari. Astfel, Mordashovil.

Franta: Alain Juppe cel mai bine pozitionat candidat al dreptei pentru presedintie, chiar daca are o condamnare la inchisoare cu suspendare

Fostul premier Alain Juppe, este cel mai bine pozitionat candidat al dreptei in Franta chiar daca are o condamnare la inchisoare cu suspendare de 14 luni, informeaza Ziarul Financiar. Sondajele de.

Acesta ar putea fi cel mai popular viral din 2016

Internetul si retelele sociale sunt incarcate de clipuri care in scurt timp devin virale, dar titlul de cel mai popular viral este insa mult mai greu de atins. Lansarea online a unor clipuri poate avea consecinte surprinzatoare. in definitiv, PSY nu ar fi devenit o vedeta internationala daca nu ar fi depasit toate recordurile imaginabile [].

Un grup de sirieni a agresat sexual trei fete intr-o piscina din Berlin. Cel mai mic dintre suspecti are 7 ani

Un grup de sapte baieti, cel mai mic in varsta de 7 ani, aagresat sexual trei surori cu varste cuprinse intre 11 si 14 ani, intr-o piscina din Berlin, informeaza RT, care.

Cel mai generos sef din lume se afla in India: a recompensat mii de angajati cu masini si apartamente

Directorul general al unei companii producatoare de diamante din India, isi recompenseaza anual cei mai buni angajati cu daruri valoroase. Anul acesta, 1700 de muncitori au fost rasplatiti cu peste 1200 de masini si 400 de apartamente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )