Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liga I: Dinamo - Pandurii Targu Jiu, scor 3 - 0

B1 B1,
Liga I: Dinamo - Pandurii Targu Jiu, scor 3 - 0

Formatia Dinamo Bucuresti a invins echipa Pandurii Targu Jiu cu scorul de 3-0 1-0), intr-un meci disputat luni seara, pe Arena Nationala din Capitala, in ultimul meci din etapa a 10-a a Ligii I. Golurile. continuă pe B1

Dinamo a invins la scor Pandurii

Dinamo s-a impus cu 3-0 pe Arena Nationala in fata celor de la Pandurii Targu Jiu, un meci in care gorjenii au avut posesia,dar Dinamo a venit cu golurile. Alex Curtean, Marius Alexe sio Ionel Danciulescu au marcat pentru Dinamo in meciul din etapa a zecea.

Liga I: Dinamo zdrobeste pe Pandurii cu 3-0. Echipa lui Grigoras, la a doua infrangere categorica in deplasare

Echipa Dinamo Bucuresti a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), formatia Pandurii Targu Jiu, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala si in care a fost comemorat fostul capitan al alb-rosiilor, Catalin Haldan, decedat la 5 octombrie 2000, potrivit Mediafax. Golurile au fost marcate de Curtean '6, Alexe '57 si Danciulescu '77. Pandurii sufera asadar a doua infrangere consecutiva in deplasare dupa un 0-4 inregistrat in fata Petrolului Ploiesti.

Pensionarii din Targu-Jiu se vor distra la Balul Varstei a III-a

Sute de pensionari din municipiul Targu-Jiu se vor distra luni, 1 octombrie, de Ziua Internationala a Varstnicilor. Ca in fiecare an va avea loc un bal la care sunt asteptati sa participe peste 600 de pensionari din Targu-Jiu.

Minunea din Targu Jiu: Chipul lui Iisus a aparut pe frunza uscata a unei flori (VIDEO)

Oamenii dintr-un cartier din Targu Jiu spun ca l-au vazut pe Dumnezeu. Asta dupa ce angajata unei terase a descoperit chipul lui Iisus pe frunza unei flori ornamentale. Lumea s-a crucit, dar povestea a prins.

Borcea a revenit la Dinamo: Batem Steaua

Cristi Borcea a revenit in loja lui Dinamo la partida cu Pandurii Targu Jiu, castigata cu scorul de 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )