Libnet.ro
UNICEF

23:00

Litoralul pentru Toti 2018. Care sunt hotelurile inscrise in program si cat costa cazarea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Litoralul pentru Toti 2018. Care sunt hotelurile inscrise in program si cat costa cazarea

Litoralul pentru Toti este un program social destinat familiilor care vor sa isi petreaca vacanta pe litoral, in extrasezon. Programul a demarat pe 3 mai si se desfasoara pana pe 14 iunie, dar si in perioada 1 septembrie - 15 octombrie. continuă pe Wall-Street Ro

Anunt MAJOR pentru toti romanii care au rate la banci: Ce se intampla cu creditele dupa data de 25 mai!

Noutati semnificative in materie de protectie a datelor cu caracter personal. incepand cu data de 25 mai, odata cu implementarea Regulamentului general privind protectia datelor cu caracter personal GDPR),.

Evaluarea de la clasa a IV-a 2018 ncepe marti. Care sunt regulile testarii si modele de subiecte la Limba romana si Matematica

Evaluarea elevilor de clasa a IV-a incepe marti, 15 mai 2018. Prima testare va fi la Limba romana, va dura 60 de minute, timp in care copiii vor avea de rezolvat subiecte de dificultate medie. Evaluarea se va desfasura in clasa in care elevii invata in mod normal. Miercuri, copiii de clasa a IV-a vor da evaluarea la Matematica. Rezultatele nu vor fi trecute in catalog, ci le vor fi comunicate parintilor pentru a sti care este nivelul copilului in fata unor subiecte facute de Ministerul Educatiei, la finalul invatamantului primar. Vezi in articol modele de subiecte pentru evaluarea elevilor de clasa a IV-a la Limba romana si la Matematica.

Vesti bune pentru toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari de venituri

Toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari ale veniturilor comparativ cu luna februarie vor primi sume compensatorii, iar in lege va fi introdus un filtru pentru a nu mai putea fi alocate.

Eroii zilei: Campanie pentru ape curate. Cum sunt recompensati oamenii daca au grija de mediul inconjurator

Exasperati de muntii de gunoaie, salvamontistii din Vatra Dornei au demarat o campanie inedita. 200 de lei vor primi persoanele care trimit fotografii cu persoane care nu respecta mediul inconjurator si.

Reprezentantii Austriei si Estoniei, printre finalistii Eurovision 2018

Reprezentantii Austriei si Estoniei se numara printre finalistii Eurovision 2018, in urma primei semifinale a concursului cantecului european, ce a avut loc marti noaptea, la Altice Arena din.

Eurovision 2018: Care sunt primele 10 tari calificate in finala VIDEO

In aceasta seara, la Lisabona, a avut loc prima semifinala Eurovision 2018, in care au concurat 19 tari. Doar 10 dintre ele s-au calificat in finala din 12 mai, in urma voturilor publicului.

Cod galben de fenomene periculoase. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis un cod galben de vreme instabila in judetele din zona Moldovei. Aceasta avertizare e valabila pana la ora 17. 00 si sunt vizate judetele Suceava, Bacau si Neamt. Acolo sunt semnalate.

Zeci de perchezitii DIICOT intr-un dosar in care sunt implicati medici si asistenti din intreaga tara

Sunt perchezitii de amploare in Bucuresti si in toate judetele intr-un dosar de jaf din banii sanatatii. Este vorba despre decontarea unor dispozitive medicale care nu le erau necesare pacientilor, iar.

S-a gasit leacul pentru chelie? Metoda care are efecte SPECTACULOASE asupra cresterii parului

Un potential tratament pentru chelie a fost descoperit odata cu folosirea medicamentului destinat tratarii osteoporozei. Oamenii de stiinta au observat ca medicamentul stimuleaza cresterea firului de par,.

EXATLON. Probleme pentru Vladimir DRAGHIA. Iubita faimosului ii roaga ASTA pe toti cei care il sustin (FOTO)

Faimosul Vladimir Draghia, unul dintre cei mai emotivi concurenti de la Exatlon, face fata cu greu dorului de familie si mai ales de fiica sa. Daca Alice si Zora ar fi aici, as lua- o inot spre ele. Eu am.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )