Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIVE SCORE APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 0-0 (Pauza)

Hotnews Hotnews,
 LIVE SCORE APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 0-0 (Pauza)

FC Viitorul, campioana Romaniei, va disputa meciul decisiv pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 2 si Live Score pe HotNews. ro, de la ora 20:00. continuă pe Hotnews

LIVE SCORE APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 1-0 (Pauza) / Prelungiri la Nicosia, Viitorul rateaza in ultimul minut o ocazie uriasa

FC Viitorul, campioana Romaniei, va disputa meciul decisiv pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 2 si Live Score pe HotNews. ro, de la ora 20:00.

LIVE SCORE APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 0-0 (Rep I)

FC Viitorul, campioana Romaniei, va disputa meciul decisiv pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 2 si Live Score pe HotNews. ro, de la ora 20:00.

Europa League: APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 4-0 / APOEL castiga categoric in fata campioanei Romaniei

FC Viitorul, campioana Romaniei, a fost invinsa categoric de catre APOEL Nicosia, scor 4-0 in favoarea cipriotilor. Au inscris Carlao 54'), Merkis 93'), De Camargo 94') si Efrem 105'). Jucatorii lui Hagi au evoluat bine prima repriza din timpul regulamentar, au ratat cateva ocazii mari de a inscrie, dar cei care au inscris au fost cipriotii, prin Carlao, in debutul reprizei a doua. Viitorul a renuntat la ofensiva, iar meciul a ajuns in prelungiri, desi cipriotii mai puteau inscrie in a doua parte a jocului. Prelungirile au debutat foarte rau pentru jucatorii romani care au primit doua goluri in doua minute, iar la finalul primei reprize de prelungiri scorul era 4-0 pentru ciprioti.

Champions League: APOEL Nicosia - FC Viitorul Constanta 4-0 (1-0 dupa 90 min), dupa prelungiri / Hagi: Echipa e tanara si capata experienta

FC Viitorul, campioana Romaniei, a fost invinsa cu 4-0, dupa prelungiri 1-0 dupa 90 min), de catre APOEL Nicosia. Au inscris Carlao 54'), Merkis 93'), De Camargo 94') si Efrem 105'). Jucatorii lui Hagi au evoluat bine prima repriza din timpul regulamentar, au ratat cateva ocazii mari de a inscrie, dar cei care au inscris au fost cipriotii, prin Carlao, in debutul reprizei a doua. Viitorul a renuntat la ofensiva, iar meciul a ajuns in prelungiri unde trupa lui Hagi nu a mai contat incasand 3 goluri in prima repriza a prelungirilor.

APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci de milioane de euro pentru Hagi in APOEL NICOSIA-VIITORUL LIVE VIDEO STREAM ONLINE

Arbitrul rus Aleksei Eskov va conduce meciul dintre echipa cipriota de fotbal APOEL Nicosia si formatia FC Viitorul Constanta, care va avea loc miercuri,.

Champions League, preliminarii: APOEL Nicosia vs FC Viitorul; Viktoria Plzen vs FCSB

FC Viitorul, campioana Romaniei, si FCSB vor disputa miercuri meciurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Champions League. Dupa victoria obtinuta in partida tur scor 1-0), echipa lui Gica Hagi merge cu mari sperante pe terenul campioanei din Cipru, APOEL Nicosia. De partea cealalta, FCSB va sustine un meci de totul sau nimic, dupa ce a obtinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu, in prima mansa a turului trei preliminar al competitiei, scor 2-2 cu Viktoria Plzen, vicecampioana Cehiei.

VIDEO Liga Campionilor: APOEL Nicosia - Viitorul 4-0, esec dureros pentru echipa lui Gica Hagi

Viitorul a pierdut cu 4-0 meciul din deplasare cu APOEL Nicosia din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Hagi a platit tribut ratarilor din prima repriza si a cedat definitiv in prelungirile partidei.

LIVE APOEL - Viitorul (20:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 20:00, returul dintre APOEL Nicosia si Viitorul Constanta. In tur a foat 1-0 pentru campioana Romaniei.

Echipa lui Hagi, Viitorul, a fost invinsa cu 4 - 0 si eliminata de APOEL Nicosia din preliminariile Ligii Campionilor

Echipa antrenata de Gheorghe Hagi, FC Viitorul Constanta, a fost invinsa de formatia cipriota APOEL Nicosia cu scorul de 4-0 0-0, 1-0), dupa prelungiri, miercuri seara, pe stadionul GSP din Nicosia.

Drama in familia Viitorului, cu o zi pana la meciul cu APOEL Nicosia

Viitorul o intaneste maine seara pe APOEL Nicosia, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, ora 20. Unul dintre jucatori a primit o veste groaznica.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )