Libnet.ro
UNICEF

12:45

LIVE Simona Halep-Garbine Muguruza in turul 2 la Stuttgart (21:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep-Garbine Muguruza in turul 2 la Stuttgart (21:00)

Simona Halep revine in circuit, miercuri seara, in turul 2 de la Stuttgart, unde o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. continuă pe Online Sport

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Garbine Muguruza: miercuri, ora 21.00

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va juca, miercuri, impotriva ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, in turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart, Germania. Cele doua se vor intalni pentru a treia oara in cariera.

Live Text Stuttgart 2015. Simona Halep - Garbine Muguruza: miercuri, ora 21.40

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va juca, miercuri, impotriva ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA, in turul al doilea al turneului Premier de la Stuttgart, Germania. Cele doua se vor intalni pentru a treia oara in cariera.

Simona Halep, eliminata in turul I al probei la dublu de la Stuttgart

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, informeaza.

Stuttgart 2015: Simona Halep vs Garbine Muguruza. Avancronica meciului revansei

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va avea un meci important inca din debutul sau de la turneul Premier de la Stuttgart, Germania. Romanca are sansa unei revanse in fata ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep va reveni in circuitul WTA saptamana viitoare la Stuttgart, unde va fi cap de serie numarul 2.

Simona Halep, direct in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731. 000 de dolari, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza Spania) si Barbora Strycova Cehia), relateaza Mediafax.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Stuttgart

Calificata direct in turul al doilea din postura de favorita numarul 2, Simona Halep stie cu cine va juca in primul sau meci la turneul Porsche Cup de la Stuttgart.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Stuttgart, la dublu

Perechea Simona Halep/Belinda Bencic Romania/Elvetia) a ratat, luni, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala .

S-a stabilit ora la care va juca Simona Halep primul meci de la Stuttgart. Meciul poate fi urmarit si in Romania

Simona Halep, numarul 3 WTA, va debuta maine la turneul de la Stuttgart, dotat cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

Simona Halep va juca in turul doi la Stuttgart cu Garbine Muguruza

Jucatoarea spaniola Garbine Muguruza, locul 20 WTA, o va intalni pe Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 3 WTA, in turul doi al turneului de la Stuttgart Germania), dupa ce a invins-o, marti, in runda inaugurala, pe Barbora Zahlavova Strycova Cehia).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )