Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart

Online Sport Online Sport,
Simona Halep joaca direct in turul 2 la Stuttgart

Jucatoarea Simona Halep va reveni in circuitul WTA saptamana viitoare la Stuttgart, unde va fi cap de serie numarul 2. continuă pe Online Sport

Simona Halep, direct in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, cu premii totale de 731. 000 de dolari, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza Spania) si Barbora Strycova Cehia), relateaza Mediafax.

Simona Halep, in turul doi la Stuttgart, unde va intalni invingatoarea din meciul Muguruza-Strycova: Romanca este a doua favorita a turneului

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul secund la turneul WTA Premier de la Stuttgart, unde o va intalni pe invingatoarea din meciul dintre Garbine Muguruza.

Adversar de cosmar pentru Simona Halep la Stuttgart. Romanca trebuie sa-si depaseasca un complex important

Marea absenta a Romaniei de la partida de FED Cup Canada - Romania, Simona Halep, va lua startul saptamana viitoare, la turneul de la Stuttgart.

Simona Halep, despre gestul lui Eugenie Bouchard: Eu nu as fi facut asa ceva

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a vorbit despre gestul canadiencei Eugenie Bouchard de a nu-i strange mana Alexandrei Dulgheru la tragerea la sorti de la Fed Cup, subliniind ca totul tine de educatia fiecaruia si ca ea nu ar fi facut niciodata asa ceva, informeaza Mediafax citand Dolce Sport.

Simona Halep critica gestul lui Eugenie Bouchard: Fiecare cum e crescut

Simona Halep si-a exprimat punctul de vedere cu privire la gestul nesportiv facut de Eugenie Bouchard la mana intinsa de Alexandra Dulgheru dupa tragerea la sorti a meciurilor intalnirii Canada-Romania din barajul Grupei Mondiale a Fed Cup.

Tenis: TOP 10 lucruri de urmarit la Madrid, Roma, Roland Garros. Ce spune WTA despre Simona Halep

Sezonul european de zgura din circuitul WTA va incepe la Stuttgart, pe 20 aprilie, urmand sa culmineze cu turneele de la Madrid, Roma si Roland Garros. Printre cele mai urmarite jucatoare, care sunt asteptate sa domine, se numara si Simo .

Simona Halep poate reveni pe locul doi mondial

Halep ar putea reveni pe locul doi mondial la finalul saptamanii viitoare. Simona poate profita de accidentarea Sharapovei, care a renuntat la participarea la Fed Cup, dar ar putea lipsi si de la turneul de la Stutt.

Lindsay Davenport, pentru New York Times: Simona Halep va avea un rol major pe zgura

Fost lider mondial si tripla castigatoare de Grand Slam, Lindsay Davenport apreciaza jocul Simonei Halep, despre care crede ca va avea un rol-cheie in sezonul de zgura.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )