Libnet.ro
UNICEF

06:45

LIVE Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington

Simona Halep evolueaza, joi seara, in optimile de finala la Washington contra Marianei Duque Marino din Columbia, o jucatoare din afara topului 100 mondial. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Meci usor pentru Simona in SIMONA HALEP-MARIANA DUQUE-MARINO LIVE VIDEO STREAM ONLINE

Numarul 2 mondial joaca cu columbianaMariana Duque-Marino, numarul 115 mondial, in turul doi la Washington.

WTA Washington: Simona Halep vs Mariana Duque-Marino se va disputa de la ora 20.50

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, o va infrunta, joi, de la ora 20. 50, pe jucatoarea columbiana Mariana Duque-Marino, locul 115 WTA, in a doua mansa a turneului WTA de la Washington.

LIVE Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington (20:50)

Simona Halep evolueaza, joi seara, in optimile de finala la Washington contra Marianei Duque Marino din Columbia, o jucatoare din afara topului 100 mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington

Simona Halep a evoluat, joi seara, in optimile de finala la Washington contra Marianei Duque Marino din Columbia, o jucatoare din afara topului 100 mondial.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington (20:50)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

LIVE Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita.

Asa am trait Simona Halep cu Sloane Stephens in primul tur la Washington

Simona Halep a revenit in circuitul WTA la turneul de la Washington, unde jucatoarea din Romania face figura de principala favorita. Meciul cu Sloane Stephens din primul tur a fost live text in aceasta pagina.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Washington, dupa o victorie in trei seturi cu Duque-Marino

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe columbianca Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 115 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Washington, potrivit news. ro. In faza urmatoare, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA si cap de serie numarul 7.

Halep ajunge in sferturi la Washington dupa un meci chinuitor

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului WTA de la Washington, a avut nevoie de o ora si 40 de minute pentru a o invinge, joi, in optimile de finala, pe Mariana Duque Marino din Columbia. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )