Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Washington, dupa o victorie in trei seturi cu Duque-Marino

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat in sferturi la Washington, dupa o victorie in trei seturi cu Duque-Marino

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe columbianca Mariana Duque-Marino din Columbia, locul 115 WTA, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Washington, potrivit news. ro. In faza urmatoare, Halep va evolua cu rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA si cap de serie numarul 7. continuă pe Hotnews

Halep ajunge in sferturi la Washington dupa un meci chinuitor

Simona Halep, principala favorita la castigarea turneului WTA de la Washington, a avut nevoie de o ora si 40 de minute pentru a o invinge, joi, in optimile de finala, pe Mariana Duque Marino din Columbia. Meciul a fost live text aici.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. ONLINE VIDEO STREAM

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS LIVE de la Washington. Organizatorii de laWashingtonau anuntat ora de incepere a partidei dintreSimona HalepsiSloane.

Simona Halep va juca, marti, la turneul de la Washington, intr-o competitie de categorie inferioara

Tenismena Simona Halep, locul doi in WTA, va juca, marti seara, in prima mansa a turneului de la Washington, in compania lui Sloane Stephens.

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Washington

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a dispus.

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului WTA de la Washington

Ucatoarea romana de tenis Simona Halep, principala favorita, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226. 750 dolari.

Simona Halep, victorie fara emotii in primul meci al turneului de la Washington: Cine este urmatoarea adversara a romancei

Simona Halep 2 WTA) a invins-o pe Sloane Stephens 957 WTA) in primul tur al turneului WTA de la Washington, informeaza gsp. ro. Romanca a trecut de tenismena din SUA cu scorul de 7-63),.

Simona Halep si-a comentat meciul disputat impotriva americancei Sloane Stephens: Reverul acela a fost bun! Da, mi-a placut! (VIDEO)

Simona Halep a debutat la turneul de la Washington cu o victorie impotriva americancei Sloane Stephens. Nu a fost un meci usor, a declarat tenismena noastra pentru Tennis Channel. Halep a.

LIVE Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington

Simona Halep evolueaza, joi seara, in optimile de finala la Washington contra Marianei Duque Marino din Columbia, o jucatoare din afara topului 100 mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Mariana Duque Marino in turul 2 la Washington

Simona Halep a evoluat, joi seara, in optimile de finala la Washington contra Marianei Duque Marino din Columbia, o jucatoare din afara topului 100 mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )