Libnet.ro
UNICEF

17:00

LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep in turul 3 la US Open (2:00)

Simona Halep evolueaza in aceasta noapte in turul 3 la US Open contra americancei Shelby Rogers. Meciul este live text in aceasta pagina, game cu game, cu incepere de la ora 2:00. continuă pe Online Sport

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana.

LIVE TEXT Simona Halep - Shelby Rogers: ora 02.00. Romanca lupta pentru optimi la US OPEN

Simona Halep, cap de serie numarul 2, joaca impotriva americancei Shelby Rogers, 154 WTA, in turul al treilea al US Open, in dimineata zilei de duminica. Romanca va intalni in al treilea meci consecutiv o adversara in premiera.

LIVE Simona Halep in turul doi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul doi la US Open, stie impotriva cui va evolua pentru egalarea rezultatului din 2014, cand a ajuns pana in turul al treilea.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Cand joaca Simona Halep joaca in turul trei la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, in noaptea de sambata spre duminica, la ora 02. 00, ora Romaniei,.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe, cea mai mare din lume.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Shelby Rogers, de la US Open

Simona Halep o va intalni in turul al treilea de la US Open pe americanca Shelby Rogers, impotriva careia n-a mai jucat niciodata.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul al treilea la US Open. Pentru a treia oara consecutiv, o adversara in PREMIERA

Simona Halep, cap de serie 2, va evolua pentru a treia oara consecutiv, la US Open, in fata unei jucatoare pe care o va intalni pentru prima data in cariera sa. Romanca o va intalni, in turul al treilea, pe americanca Shelby Rogers, 104 WTA.

US Open 2015. Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers in turul al treilea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, locul 82 WTA, in mansa secunda a competitiei, dupa o ora si 36 de minute de joc.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )