Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE TEXT Traian Basescu: Ceea ce ne-a propus, sa avem accces la uniunea bancara, s-a intamplat, prin concluziile de azi de la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
LIVE TEXT Traian Basescu: Ceea ce ne-a propus, sa avem accces la uniunea bancara, s-a intamplat, prin concluziile de azi de la Bruxelles

Lucrarile summit-ului european de toamna s-au incheiat, presedintele Traian Basescu urmand sa sustina o declaratie de presa la Bruxelles in scurt timp. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratia. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Traian Basescu vorbeste la Congresul PPE: Avem nevoie de un Cod al Muncii la nivelul Uniunii Europene

Traian Basescu vorbeste de la ora 20. 15 la Congresul PPE de la Bucuresti. Urmareste LIVE TEXT declaratiile.

UPDATE: LIVE TEXT Victor Ponta: Avem uriasa problema cu ceea ce s-a facut rau in 2009, ...

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat ca principala tema a discutiei pe care o va avea, miercuri, cu seful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbtia fondurilor europene si a apreciat din nou ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa-i urecheze pe aceasta tema pe fostii ministrii PDL, transmite Mediafax. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la .

LIVE TEXT Andrei Chiliman: Antonescu se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL

Liberalul Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta dupa ce conducerea partidului a decis demiterea presedintelui si dizolvarea filialei PNL Sector 1, ca Antonescu se comporta ca un interimar al lui Basescu si la conducerea PNL, fiindca a decapita cea mai puternica filiala din tara si a-l inscrie in partid pe Gigi Becali este un serviciu de care nu pot beneficia decat Traian Basescu si adversarii politici.

LIVE TEXT CONGRESUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la congresul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

LIVE TEXT MITINGUL USL. Ponta, despre oficialii PPE: Trebuie sa auda de la voi, romanii, ce ...

Declaratiile lui Victor Ponta de la mitingul USL, in format LIVE TEXT: Am uitat tot ce a fost greu in ultimele 5 luni, toate dezamagirile si astept, alaturi de voi, pe 9 decembrie, sa ii batem din nou pe PDL si pe Traian Basescu. Datoria mea in aceasta seara este sa va spun ce avem de facut in urmatorii ani, de ce vrem sa castigam alegerile si ce vrem sa facem cu puterea pe care romanii ne-o vor da pe 9 decembrie. Sunt extraordinar de mandru sa va reprezint, sa fiu alaturi de dumneavoastra.

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, una dintre cele mai inspirate si ...

Presedintele Traian Basescu, care a participat, marti, la lansarea celui de-al doilea volum al Istoriei comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971), a declarat ca raportul de condamnare a comunismului este una dintre cele mai inspirate si corecte actiuni ale Administratiei PrezidentialeIn sustinerea cu documente din arhivele nationale a raportului din 18 decembrie 2006, am declarat regimul communist ca fiind ilegitim si ilegal. ) Umbrela prezidentiala asezata asupra .

Traian Basescu: in ce situatie ma aflu eu la Consiliul European, cand acum doua zile, pe stadion, liderii UE erau fluierati?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, in cadrul reuniunii de toamna Consiliului European de la Bruxelles, ca Romania a facut regrese in ceea ce priveste imaginea in Uniunea Europeana, din cauza.

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, la Bucuresti, ZIUA A DOUA.

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la Congresul PPE de la Bucuresti, ziua a doua. 11:38 - Presedintele PPE, Wilfried Martens, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele UDMR, Kelemen Hunor, ca reprezentarea comunitatii maghiare in institutiile democratice din Romania se poate realiza doar printr-o unire a fortelor in spatele UDMR. Comunitatea maghiarilor din Romania este in convingerea mea cel mai bine .

LIVE TEXT Angela Merkel vorbeste la Bucuresti: Va multumesc pentru ospitalitate, pentru ca ne-ati primi aici pentru a arata ca peste tot in Europa democratia are castig de cauza

Cancelarul german Angela Merkel si-a inceput discursul de la Congresul PPE din Bucuresti la ora 19. 45, exact in moment in care pe Stadionul National isi incepea discursul Crin Antonescu. Urmareste LIVE TEXT declaratiile lui Angela Merkel.

LIVE TEXT. CONGRESUL PPE, LA BUCURESTI: Merkel, Barroso si Reding, in Romania - Congres cu ...

Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la congresul PPE. 12:00 - O femeie din staff-ul tehnic al PPE a lesinat, miercuri, in timpul lucrarilor Congresului Popularilor Europeni de la Bucuresti, transmite Realitatea TV. _ _ _ _ 11:58 - Cancelarul german Angela Merkel este asteptata sa ajunga la Congresul PPE de la Bucuresti in cursul dupa-amiezii de miercuri. _ _ _ _ 11:18 - Vicepresedintele PDL Sulfina Barbu a comentat protestul lui .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )