Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVEVIDEO Manifestantii din Kiev raman in strada sa protesteze. Prim-ministrul Ucrainei vorbeste de o posibila lovitura de stat

Adevărul Adevărul,
LIVEVIDEO Manifestantii din Kiev raman in strada sa protesteze. Prim-ministrul Ucrainei vorbeste de o posibila lovitura de stat

Prim-ministrul Ucrainei, Mykola Azarov, a declarat luni ca observa faptul toate semnele unei lovituri de stat apar pe masura ce protestele sunt intensificate, cu toate ca actiunile opozitiei sunt bazate pe o iluzie, potrivit liderului de la Kiev, citat de Interfax. continuă pe Adevărul

Zeci de mii de manifestanti, in Piata Independentei din Kiev: Au fost instalate 50 corturi militare

Zeci de mii de manifestanti se afla, luni seara, in Piata Independentei din Kiev, unde au fost instalate in jur de 50 de corturi militare, relateaza Kyiv Post. Manifestatii similare se desfasoara in.

Zeci de jurnalisti au fost batuti in timpul protestelor din Kiev

Zeci de jurnalisti, care relatau despre protestele din ucraina, au fost raniti de politistii care au intervenit in forta, pentru a pune capat manifestarilor violente din Kiev. Un raport efectuat de Telekritika.

REVOLUTIE iN UCRAINA. Manifestantii AU PRELUAT SEDIUL PRIMARIEI DIN KIEV

Manifestantii au preluat controlul sediului primariei Kievului, duminica, in timpul protestelor din capitala, a anuntat pentru AFP o purtatoare de cuvant a politiei din capitala ucraineana, relateaza AFP, conf.

NATO, despre confruntarile din Kiev: Oamenii au dreptul sa se exprime democratic.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a sustinut, duminica, ca oamenii care protesteaza pentru aderarea la Uniunea Europeana au dreptul de a se exprima democratic. In aceasta duminica) seara, la Kiev, numerosi ucraineni continua sa isi exprime sustinerea ferma fata de relatii mai stranse cu Uniunea Europeana UE). Pretutindeni, oamenii au dreptul sa se exprime in mod democratic, a spus Rasmussen. Citeste si: Ucraina. Politistii din Lvov au refuzat ieri sa intervina in forta .

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti pro-UE in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt Piata Independentei, in plin centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP.

UE poate impune sanctiuni impotriva oficialilor ucrainieni, responsabili pentru excesul de forta din Kiev

Uniunea Europeana este de acord cu aplicarea unor sanctiuni impotriva unor functionari ucraineni, care se fac responsabili pentru folosirea excesului de forta fata de protestatarii din centrul Kievului,.

Tatal si surorile atacatorului din Militari raman in arest.

Tatal si surorile lui Mihai Chirita, pistolarul care a ranit trei persoane intr-un hipermarket din cartierul bucurestean Militari, raman in arest, a decis, vineri, instanta suprema, care a respins recursul celor trei fata de masura preventiva. Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) este definitiva, potrivit Mediafax. Curtea de Apel Bucuresti a admis, in 24 noiembrie, propunerea procurorilor de arestare a tatalui si a surorilor lui Chirita. Citeste si: Sora pistolarului din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )