Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea: ACL nu poate pune maine pe masa un Guvern credibil si cu oameni eficienti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: ACL nu poate pune maine pe masa un Guvern credibil si cu oameni eficienti

Liviu Dragnea a declarat ca ACL nu poate pune pe masa un Guvern credibil si cu oameni eficienti, precizand ca este important ca actualul Executiv sa-si continue misiunea. Daca astazi noi iesim de la. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Am vorbit cu Ponta, incet-incet se calmeaza

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat ca a vorbit astazi cu premierul Victor Ponta, care incet-incet se calmeaza. Da, am vorbit [luni cu Victor Ponta - n. red] si o sa mai vorbim. Ce poate sa spuna? Am discutat. Incet-incet se calmeaza. E normal, a fost un rezultat care nu l-a facut fericit. O sa se stabilizeze cat de curand. Maine avem sedinta de Guvern, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare comuna sau cartier: Ciracii lui Klaus Iohannis vor incepe impartirea de alimente si bani in toata tara

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri ca ciracii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, pregatesc o serie de actiuni. Intre acestea se inscriu mita electorala, intentia de a provoca violente si chiar impartirea de prezervative cu mesaje extrem de urate. El i-a rugat pe liderii PSD din judete sa organizeze, din aceasta seara, grupe de militanti compuse din activistii partidului din fiecare comuna sau cartier.

Liviu Dragnea: UDMR sustine in continuare coalitia de guvernare

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca UDMR sustine in continuare coalitia de guvernare fara ezitare. Domnul Victor Ponta a vorbit cu Kelemen Hunor si UDMR sustine in continuare.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri: Este posibil sa ajungem si la excluderi, eu nu as vrea sa ajungem acolo

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat luni, intrebat daca se va ajunge la excluderi ca urmare a infrangerii candidatului PSD in turul II al alegerilor prezidentiale, ca acest lucru este posibil insa ca nu vrea sa se ajunga in acel punct.

Deputatul PSD Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea dupa esecul de la alegeri

Dupa senatorul Dan Sova si deputatul PSD, Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta. Cred ca trebuie sa facem un congres cat mai repede si sa alegem o conducere care sa.

Mesajul unui deputat PSD Dolj pentru Liviu Dragnea: Lasa-ne ... n-ai inteles nimic

Deputatul Florentin Gust sare la gatul lui Liviu Dragnea. Social democratul a tinut sa ii transmita urmatorul mesaj: Dragnea, lasa-ne . n-ai inteles nimic.

VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri si sa faca un pas in spate.

Dan Sova: E necesar ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate in acest moment

Senatorul PSD Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului, in urma esecului de la prezidentiale, avand in vedere ca el a fost seful de campanie al lui Victor.

Dan Sova: E necesar ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate in acest moment (VIDEO)

Senatorul PSD Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului, in urma esecului de la prezidentiale, avand in vedere ca el a fost seful de campanie al lui Victor.

Liviu Dragnea, dupa exit-polluri: Scorul este strans. Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator la o diferenta mica (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, dupa rezultatele primelor exit-polluri, ca scorul este foarte strans intre cei doi candidati la Presedintie, precizand insa ca din evaluarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )