Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea cere audierea lui Klaus Iohannis in dosarul Black Cube: Mi se pare foarte grav ca seful statului sa foloseasca acest tip de operatiune, profund ilegala (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea cere audierea lui Klaus Iohannis in dosarul Black Cube: Mi se pare foarte grav ca seful statului sa foloseasca acest tip de operatiune, profund ilegala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis spune ferm ca administratia prezidentiala nu are niciun fel de amestec in scandalul Black Cube. Seful statului catalogheaza drept caraghioase informatiile potrivit carora firma. continuă pe B1

Liviu Dragnea scrie, pe Facebook, despre sula presedintelui Iohannis

Presdintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o postare pe Facebook, la 14 octombrie, in care s-a referit la sula presedintelui Iohannis. Dupa doar cateva minute, el a corectat textul si a inlocuit termenul de sula cu ac.

Am fost hraniti cu speranta de presedintele Iohannis si de Dacian Ciolos, acest cuplu minunat. Liviu Dragnea, despre accederea Romaniei in spatiul Schengen

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, le-a adus critici sefului statului si premierului, spunand ca ei sunt vinovati ca au oferit sperante poporului cu privire la primirea acceptului in spatiul.

Liviu Dragnea: Sunt un fanatic religios, eu vad familia formata dintr-un barbat si o femeie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat vineri in dezacord cu legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex, declarand ca el personal este un om traditionalist.

in sfarsit, guvernul Ciolos a realizat ca incaseaza o taxa ilegala!. Liviu Dragnea, despre propunerea ministrului Mediului privind inlocuirea timbrului de mediu, declarat ilegal de CE

Seful PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza dupa anuntul facut de ministrul Mediului, Cristiana Pasca Palmer, cu privire la inlocuirea timbrului de mediu, dupa ce a fost declarat ilegal de Comisia.

Apropiatii lui Victor Ponta vor candida la Parlament pe locuri eligibile. Fostul prim-ministru inculpat a facut o intelegere cu presedintele condamnat al PSD, Liviu Dragnea, pentru a evita o ruptura a partidului

Liviu Dragnea a cazut la intelegere cu aripa Victor Ponta, pentru a evita o ruptura in prag de alegeri parlamentare, astfel ca oamenii acestuia din urma se vor regasi pe listele cu candidati ai Partidului Social Democrat din tara.

Liviu Dragnea, despre proiectul lui Dacian Ciolos: Este o lista de iluzii plagiate dintr-un document al Guvernului Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marti ca proiectul premierului Dacian Ciolos este o lista de iluzii care nu contine solutii reale pentru problemele actuale ale romanilor, iar titlul.

Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia cotizatiile pentru pensii pot fi platite retroactiv pentru o perioada maxima de cinci ani

Legea care permite plata retroactiva a cotizatiilor pentru pensii pentru maximum cinci ani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis incearca sa il imite pe Basescu. ii sedea mai bine ca dulap, ca morisca ii sta rau, rau de tot

In Gandul de miercuri, Ion Cristoiu scrie despre Klaus Iohannis si precizarea sa privind rugamintea lui Popescu Tariceanu ca Guvernul sa ignore cererile DNA. Astfel, Iohannis spune ca Acum, cu.

Imagini inedite cu Klaus IOHANNIS in timp ce ia masa la CANTINA angajatilor de la Centrala Nucleara de la Cernavoda: Presedintele este din ce in ce mai activ in spatiul public (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a efectuat luni o vizita la Centrala Nucleara de la Cernavoda pentru a avea discutii cu conducerea Nuclearelectrica si cea de la CNE Cernavoda, dar si cu angajatii. Seful.

Klaus Iohannis, despre intrarea in lupta a lui Ciolos: Este un pas bun aceasta platforma, dar este nevoie si de alti pasi. Mitingul de sustinere este foarte bun

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca platforma lansata de premierul Dacian Ciolos este un pas foarte bun, insa este nevoie de mult mai mutl de atat. Seful statului a spus ca Guvernul care se va forma dupa alegeri va fi unul politic. Totodata, Iohannis a apreciat mitingul de sustinere a alui Ciolos pe care il va organiza PNL.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )