Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Dragnea, despre relatia cu opozitia: Nu poti sa construiesti nimic cand puterea injura opozitia si invers. Putem ajunge de la lupta extrema cu pietre si injuraturi, la dialog politic (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre relatia cu opozitia: Nu poti sa construiesti nimic cand puterea injura opozitia si invers. Putem ajunge de la lupta extrema cu pietre si injuraturi, la dialog politic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis si cu opozitia, precizand ca nu se poate contrui. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre relatia cu opozitia: Nu poti sa construiesti nimic cand puterea injura opozitia si invers. Putem ajunge de la lupta extrema cu pietre si injuraturi, la dialog politic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis si cu opozitia, precizand ca nu se poate contrui.

Liviu Dragnea, despre organizarea congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp

Presedintele Interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Liviu Dragnea, despre organizarea congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp (VIDEO)

Presedintele Interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD pe 11 octombrie: S-a conturat un argument foarte serios ca, de aceasta data, candidatii pentru alegerile locale sa fie alesi in urma unui proces mult mai serios. Asta necesita timp (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a explicat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, de ce s-a luat decizia organizarii Congresului partidului pe 11 octombrie, mai devreme decat.

Liviu Dragnea, despre intentia Ungariei de a construi un gard anti-imigranti la granita cu Romania: Sunt absolut convins ca membrii CSAT vor gasi o solutie

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat marti convingerea ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va gasi o solutie cu privire la intentia.

Liviu Dragnea, despre organizarea Congresului PSD: Partidul sa fie pregatit de alegeri locale (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti, ca se va organiza un Congres extraordinal al PSD pe 11 octombire, astfel incat partidul sa poata fi pregatit pentru alegerile locale. Congres.

Liviu Dragnea, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu: Robert Negoita are mandat total din partea noastra sa conduca discutii despre acest subiect

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa emiterea ordinului de suspendare din functie a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca Robert Negoita, presedintele Organizatiei PSD.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

Ce a spus Dragnea despre trimiterea in judecata a premierului

Seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu a vorbit cu Victor Ponta dupa anuntul privind trimiterea sa in judecata si ca vor discuta la partid pentru a vedea ce este mai bine pentru PSD.

Dragnea, despre legea pensiilor speciale pentru alesi: Poate trebuie sa regandim TOT SISTEMUL DE PENSII

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a declarat ca trebuie cantarit mai mult in privinta Legii pensiilor parlamentarilor, aratand ca poate este bine sa se regandeasca intreg sistemul de pensii, adaugand ca alesii trebuie sa se gandeasca la toti pensionarii .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )