Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea: Legea offshore va fi adoptata n trei saptamni. Indiferent de presiuni, parlamentarii nostri nu vor ceda

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Legea offshore va fi adoptata n trei saptamni. Indiferent de presiuni, parlamentarii nostri nu vor ceda

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca a avut o discutie tensionata cu reprezentantii OMV si Exxon, care i-au transmis ca, dupa ce vor vedea forma finala a legii offshore, vor lua decizia de a continua sau nu investitiile in Marea Neagra. Dragnea a subliniat ca legea va fi adoptata in trei saptamani, adaugand ca indiferent de ce presiuni se vor face asupra sa si a partidului, parlamentarii nu vor ceda. continuă pe Hotnews

Liderul PSD, declaratie despre legea Offshore: Vrem sa avem independenta energetica

Liviu Dragnea a vorbit sambata seara, la Subiectiv, despre legea Offshore. Presedintele PSD a sustinut La mine a venit CEO-ul de la OMV, iar a doua zi presedintele de la Exxon. Subiectul a fost lege.

Gazul din Marea Neagra a ajuns sa se negocieze in biroul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD Liviu Dragnea a ajuns sa faca pe cont propriu legi de care depinde securitatea energetica a Romaniei, dupa ce negocierile privind legea offshore de exploatare a gazelor din Marea Neagra s-au mutat din Parlament in propriul sau birou.

Liderul PSD Neamt: Discutia despre nemultumirile fata de presedintele Liviu Dragnea este o falsa tema

Presedintele PSD Neamt, Ionel Arsene, a scris duminica pe pagina de Facebookca discutia despre nemultumirile fata de presedintele PSD, Liviu Dragnea, este o falsa tema, iar discutia este de fapt despre refuzul lui Dragnea de a face un comprimis in legea exploatarii gazelor din Marea Neagra. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagra de pomana si despre perpetuarea unor metehne vechi care au imbogatit pe multi pe spatele statului roman, a scris Arsene.

Gabriela Firea: Am suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, au pornit de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

Gabriela Firea: S-a umplut paharul. Am suportat atacuri la persoana si la familie pornite de la Liviu Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dezvaluit, luni, ca a suportat atacuri la persoana, atacuri la familie, care au pornit de la liderul PSD, Liviu Dragnea. Nu am un conflict cu Liviu Dragnea ca.

LIVIU DRAGNEA, despre o posibila ordonanta pe AMNISTIE: Pentru mine nu reprezinta o iluzie juridica! Efectele protocoalelor trebuie sterse

Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca guvernarea PSD-ALDE trebuie sa gaseasca o solutie ca efectele protocoalelor din justitie sa fie eliminate si ca amnistia nu reprezinta o iluzie juridica.

CUTREMUR in PSD! LIVIU DRAGNEA pierde tot mai mult SPRIJIN! Baronii au declansat REVOLTA

Liviu Dragnea pierde tot mai mult sprijin in randul presedintilor organizatiilor judetene inainte de intrunirea urmatorului Comitet Executiv National. Potrivit Digi24, Paul Stanescu este liderul informal.

Fostul premier MIHAI TUDOSE, lovitura necrutatoare pentru LIVIU DRAGNEA: Firea are dreptate! Spune ADEVARUL`

Fostul premier Mihai Tudose sustine ca nemultumirile primarului Capitalei, Gabriela Firea, exprimate in sedinta CExN de la Neptun cu privire la modul in care PSD este condus de Liviu Dragnea sunt indreptatite.

Liviu Dragnea a anuntat ca ordonanta care a permis continuarea relatiei dintre SRI si DNA va fi respinsa in Camera Deputatilor

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni seara ca cel mai probabil ordonanta de urgenta nr. 6/2016 privind masurile de supraveghere tehnica facute in procese penale. Este vorba de documentul care a permis.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa ce fotografiile prezentate de Ponta: Sunt metode securiste. Sa scoata toate pozele (VIDEO)

Liviu Dragnea a reactionat imediat ce Victor Ponta a prezentat, in exclusivitate pe B1TV, noi imagini care il arata alaturi de ceea ce numeste statul paralel: George Maior, Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )