Libnet.ro
UNICEF

23:00

Liviu Dragnea: Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee (VIDEO)

Liviu Dragnea a afirmat ca si-a depus, luni, in cadrul sedintei PSD, demisia din functia de presedinte executiv al partidului. Mandatul meu a fost depus. Toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa. continuă pe B1

Liviu Dragnea: Fratele meu a murit din cauza Dosarului Referendumul. Sunt nevinovat, nu vad de ce nu as depune recurs

Liviu Dragnea a afirmat intr-o emisiune televizata ca se simte nedreptatit si are regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar, transmite Mediafax. Simt o mare nedreptate.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministrul al Dezvoltarii, dupa condamnarea in dosarul referendumului: Luni va fi pe masa BPN si mandatul meu de presedinte executiv al PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat vienri, dupa condamnarea la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul referendumului, ca isi da demisia din functia de ministru al Dezvoltarii Regionale. Instanta Suprema a decis.

Liviu Dragnea, dupa condamnarea pentru referendum: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar

Ministrul demisionar al Dezvoltarii si Administratiei, Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraude la referendumul din 2012, afirma ca simte o mare nedreptate si regrete uriase, inclusiv pentru ca fratele sau a murit din cauza acestui dosar.

Liviu Dragnea, reactie dupa condamnare: Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea e aproape distrusa. Sunt nevinovat

Liviu Dragnea a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, despre condamnarea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. E o mare nedreptate. Am doua.

Liviu Dragnea a demisionat din Guvern si din conducerea PSD, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Ma consider nevinovat

UPDATE - Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de.

Soarta lui Liviu Dragnea in PSD, decisa astazi de conducerea partidului: Pot ajuta partidul si ca simplu membru

Conducerea PSD se reuneste astazi pentru a decide in privinta pozitiei in partid a lui Liviu Dragnea, omul numarul doi in PSD, care, in urma condamnarii sale la un an cu suspendare de catre Curtea Suprema, a spus ca isi va pune mandatul sau de presedinte executiv al PSD pe masa partidului.

Liviu Dragnea demisioneaza din functiile de ministru si de presedinte executiv PSD

Liviu Dragnea a anuntat ca a demisionat din postul de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar luni, in sedinta Biroului Permanent al PSD, isi va depune mandatul de presedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei.

Liviu Dragnea afla sentinta in Dosarul Referendumul

UPDATE: Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. DETALIIAICI)Liviu Dragnea primeste vineri sentinta in Dosarul Referendumului, in care este acuzat alaturi de alte 74 de persoane.

Cinismul lui Liviu Dragnea: de ce a murit de fapt fratele sau

Fostul ministru al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat ca dosarul Referendumul, in care a fost condamnat la un an cu suspendare, a fost cauza care a dus la moartea fratelui sau. Adevarul a comparat cronologia dosarului cu cea a ultimei parti din viata lui Viorel Dragnea si a constatat ca lucrurile nu stau tocmai asa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )