Libnet.ro
UNICEF

19:15

Liviu Dragnea: Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, prilej cu care Ponta a subliniat ca vrea sa ramana in fruntea Guvernului. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Le voi propune colegilor mei sa nu votam motiunea de cenzura PNL. Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a facut duminica un apel catre colegii de partid sa nu voteze motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL luni in Parlament. Dragnea sustine ca Ponta nu vrea.

Liviu Dragnea: M-am vazut azi cu Ponta, de ziua lui; vrea sa ramana la conducerea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a precizat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, si ca au discutat teme legate de partid, Dragnea adaugand ca Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului, transmite Agerpres.

Sedinta de urgenta la PSD. Liviu Dragnea a convocat conducerea

Sedinta de urgenta la Partidul Social Democrat! Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea i-a convocat pe cativa dintre liderii partidului si stabilesc detaliile sedintelor maraton de maine. Aceasta.

Liviu Dragnea: O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila. Nu vrem sa riscam ca PSD sa iasa de la guvernare (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre trimiterea in judecata a premierului Victor Ponta in dosarul Turceni. Liderul social-democrat.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea: il sustin in continuare pe Victor Ponta. PSD trece printr-o perioada dificila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiesti, ca PSD sustine ramanerea la guvernare si ca, personal, il sprijina in continuare pe Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca, dupa parerea sa,.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea: M-am intalnit cu Victor Ponta azi, de ziua lui. I-am urat lucruri bune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, dupa o intrevedere cu lideri ai partidului la sediul PSD, ca s-a intalnit in cursul zilei cu premierul Victor Ponta, de ziua de nastere a.

Liviu Dragnea: Nu discutam despre o varianta de rezerva pentru Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarant, sambata, la Brasov, ca nu se ia in discutie o varianta de rezerva pentru Victor Ponta, deoarece nu discuta de planuri bazate pe anumite ipoteze si.

Liviu Dragnea: PNL nu-l poate schimba pe Victor Ponta prin motiune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca o eventuala motiune de cenzura a PNL nu are sanse sa fie votata, el sustinand ca nu motiunea de cenzura a PNL poate sa genereze sau nu o schimbare a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )