Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de sedinta Comitetului Executiv National al partidului in care se va discuta situatia premierului Victor Ponta, ca PSD-ul nu-si va da jos. continuă pe B1

Liviu Dragnea: PSD-ul doreste sa ramana la guvernare. Motiunea de cenzura este un drept constitutional

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de sedinta social-democratilor in care se va discuta situatia premierului Victor Ponta, ca PSD-ul nu-si va da jos guvernul, chiar in conditiile.

Liviu Dragnea: PSD-ul nu poate ramane intr-un Guvern care nu da premierul

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat, luni, la Antena 3, de la ora 21. 30, pentru a comenta ultimele evenimente politice. Printre temele de discutie s-au numarat sustinerea lui Victor Ponta in fruntea Guvernului sau motiunea de cenzura depusa astazi de PNL in Parlament.

LIVE TEXT A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD. Senatorul Daniel Savu: Nu se discuta despre Congres, se discuta despre situatia domnului Ponta/ Dragnea: PSD doreste sa ramana la guvernare

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD a inceput luni, in jurul orei 11. Presa nu a avut voie sa intre in sala pentru ilustratiile de la inceputul sedintei, in schimb Liviu Dragnea le-a spus jurnalistilor, pe hol, ca PSD doreste sa ramana la guvernare. La nici cinci minute dupa ce Victor Ponta si Liviu Dragnea au intrat in sala iar sedinta a inceput, senatorul Daniel Savu, care a anuntat ca va candida la sefia PSD la Congres, a iesit si a explicat ca in CeX nu se discuta despre Congres asa cum credea, ci despre situatia domnului Ponta, care urmeaza sa primeasca sustinerea partidului. Savu a declarat ca el pleaca pentru ca nu mai face parte din aceasta structura de conducere, dar va face parte cand o sa fiu presedinte. Ramai pe HotNews. ro pentru desfasurarea evenimentelor:.

Liviu Dragnea: Nu cred ca are sanse motiunea de cenzura a PNL

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu crede ca motiunea de a PNL nu are sanse sa treaca. Mai mult de atat, Dragnea considera ca un astfel de demers nu poate genera schimbarea.

Liviu Dragnea: Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca s-a intalnit cu premierul Victor Ponta duminica, de ziua de nastere a acestuia, prilej cu care Ponta a subliniat ca vrea sa ramana in fruntea Guvernului.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nimeni din Coalitie nu va vota motiunea de cenzura/ Guvernul Ponta nu va cadea/ Victor Ponta mi-a spus ca isi doreste sa ramana prim-ministru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este in aceasta seara invitatul lui Mihai Gadea la Antena 3. Dragnea spune ca nimeni din PSD nu se gandeste sa-i ceara demisia lui Victor Ponta, ca actualul guvern are o sustinere solida in partid si ca nimeni din Coalitia de guvernare, UNPR si ALDE, nu vor vota motiunea de cenzura initiata de Opozitie. Intrebat de MIhai Gadea daca Robert Negoita este propunerea PSD pentru sefia Capitalei, Dragnea spune ca partidul nu are o solutie deocamdata.

Liviu Dragnea: Le voi propune colegilor mei sa nu votam motiunea de cenzura PNL. Ponta vrea sa ramana in fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a facut duminica un apel catre colegii de partid sa nu voteze motiunea de cenzura care va fi depusa de PNL luni in Parlament. Dragnea sustine ca Ponta nu vrea.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD s-a incheiat. Victor Ponta: Opinia unanima a fost sa continuam guvernarea, pentru ca e buna/ Dragnea: Am votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului/ Congresul PSD are loc pe 18 octombrie, pre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD s-a incheiat dupa circa doua ore, timp in care s-au luat doua decizii principale: data organizarii Congresului si sustinerea in continuare a Guvernului Victor Ponta, adica respingerea motiunii de cenzura ce va fi depusa astazi de PNL. Astfel, conducerea PSD a votat ca pe 11 octombrie sa fie ales presedintele, iar pe 18 octombrie sa fie aleasa restul conducerii. Pentru a putea candida la vicepresedinte, un membru trebuie sa aiba sustinerea a patru filiale a sa plus alte trei), iar pentru functia de presedinte de cinci filiale a sa plus alte patru). Pentru sustinerea lui Victor Ponta, pesedistii din CeX au votat in unanimitate, iar ulterior Liviu Dragnea a declarat ca CeX a votat pentru respingerea motiunii de cenzura si sustinerea guvernului. PSD nu sustine motiunea de cenzura a PNL ci sustine in continuare Guvernul. Liviu Dragnea, intrebat daca trimiterea in judecata a lui Ponta afecteaza imaginea Romaniei: Este posibil. Nu am o analiza europeana in aceasta privintaCeX se reuneste din nou in sedinta pe 30 septembrie.

Dragnea: PSD va sustine in continuare ca Victor Ponta sa ramana prim-ministru, pentru ca e important sa ramanem la guvernare

Liviu Dragnea a declarat ca la Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat se vor stabili masurile pentru organizarea Congresului care va avea loc in octombrie si se va discuta situatia creata de.

Guvernul Ponta, sprijinit in UNANIMITATE de PSD. Ce spune Liviu Dragnea

CEx-ul PSD a votat, luni, in unanimitate, sprijinul pentru mentinerea la guvernare cu Victor Ponta premier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )