Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea: Nu cred ca are sanse motiunea de cenzura a PNL

B1 B1,
Liviu Dragnea: Nu cred ca are sanse motiunea de cenzura a PNL

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu crede ca motiunea de a PNL nu are sanse sa treaca. Mai mult de atat, Dragnea considera ca un astfel de demers nu poate genera schimbarea. continuă pe B1

Liviu Dragnea: PNL nu-l poate schimba pe Victor Ponta prin motiune

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca o eventuala motiune de cenzura a PNL nu are sanse sa fie votata, el sustinand ca nu motiunea de cenzura a PNL poate sa genereze sau nu o schimbare a.

Liviu Dragnea, dupa suspendarea lui Sorin Oprescu: Robert Negoita are mandat total din partea noastra sa conduca discutii despre acest subiect

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus marti, dupa emiterea ordinului de suspendare din functie a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, ca Robert Negoita, presedintele Organizatiei PSD.

Liviu Dragnea: Nu sunt semnale din PSD ca partidul nu l-ar mai sustine pe Victor Ponta

PSD nu a transmis o pozitie oficiala dupa ce Victor Ponta a fost trimis in judecata in dosarul Turceni-Rovinari. Liviu Dragnea spune ca nu are semnale ca partidul nu l-ar mai sustine pe Ponta. Presedintele.

Liviu Dragnea, la B1 TV: N-am vorbit azi cu Victor Ponta/Daca premerul isi da demisia, vom lua o decizie in Coalitie/ Nu vrem sa riscam insa pierderea guvernarii/ Oprea poate fi un premier bun, dar nu al unui guvern PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este invitatul lui Catalin Striblea in aceste momente la B1 TV. Dragnea spune ca nu a vorbit azi cu Victor Ponta, ca o decizie in partid in privinta trimiterii in judecata a premierului se va lua dupa consultari atente pentru a nu risca iesirea partidului de la guvernare. O plecare a lui Victor Ponta din fruntea Guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila in sensul ca nu avem nicio garanatie ca presedintele Iohannis va nominaliza o persoana de la PSD. Voi avea o discutii si cu Victor Ponta si cu Guvernul. Nu sunt semne ca partidul nu l-ar sustine in continuare, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, glume despre candidatura sa la sefia PSD, dupa anuntarea primului candidat

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat, vineri, la conferinta judeteana a PSD Prahova, candidatura la sefia partidului, iar Liviu Dragnea a spus ca va fi intr-o competitie serioasa cu Savu, ulterior spunandu-le jurnalistilor ca a vorbit in gluma pentru ca a luat in gluma anuntul acestuia, relateaza Mediafax.

Liviu Dragnea:Eu, personal, il sustin in continuare pe Victor Ponta, dar trebuie sa discutam serios in partid

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Ploiesti, ca il sustine in continuare pe premierul Victor Ponta, precizand ca situatia acestuia va fi discutata in cadrul partidului si a coalitiei de guvernamant.

Liviu Dragnea: il sustin in continuare pe Victor Ponta. PSD trece printr-o perioada dificila

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Ploiesti, ca PSD sustine ramanerea la guvernare si ca, personal, il sprijina in continuare pe Victor Ponta. Dragnea a mai spus ca, dupa parerea sa,.

Liviu Dragnea: Gabriel Oprea poate fi un premier bun, dar PSD nu poate ramane intr-un guvern in care premierul nu este dat de partidul nostru

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV ca Gabriel Oprea ar putea fi un prim-ministru bun, referindu-se la situatia in care vicepremierul.

Liviu Dragnea: Cel mai devreme la 1 decembrie, vom anunta candidatul la Primaria Capitalei (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, ca PSD va anunta candidatul la Primaria Capitalei, cel mai devreme la 1 decembrie. Sigur nu.

Liviu Dragnea, despre relatia cu opozitia: Nu poti sa construiesti nimic cand puterea injura opozitia si invers. Putem ajunge de la lupta extrema cu pietre si injuraturi, la dialog politic (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit joi, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis si cu opozitia, precizand ca nu se poate contrui.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )