Libnet.ro
UNICEF

12:30

Liviu Dragnea, urmarit penal si in dosarul Bombonica

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea, urmarit penal si in dosarul Bombonica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DNA, miercuri dupa-amiaza. Ar fi vorba despre un nou dosar penal, sustin surse judiciare. Politicianul a declarat, la iesirea de la DNA ca are calitate de suspect in dosarul in care este cercetata si fosta sa sotie, Bombonica Prodan. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu si la fals intelectual

ACTUALIZARE 14:44 Liviu Dragnea este urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si la fals intelectual, ambele in forma continuata, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, respectiv presedinte al organizatiei judetene a unui partid politic, potrivit unui comunicat al DNA *ACTUALIZARE 14:14 Un nou dosar penal pentru Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul fostei sale sotii, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual

Presedintele PSD Liviu Dragnea este urmarit penal de procurorii DNA pentru instigare la abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in forma continuata si instigare la fals intelectual, in forma continuata, intr-un nou dosar, cel in care si fosta sa sotie, Bombonica Prodana, este urmarita penal pentru abuz in serviciu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie, intr-un comunicat. Dosarul vizeaza fapte din perioada 2006-2012, cand Liviu Dragnea era presedintele Consiliului Judetean Teleorman.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, audiat la DNA in dosarul in care fosta sa sotie este urmarita penal: Am calitatea de suspect

Liviu Dragnea a fost miercuri la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi informat ca are calitatea de suspect in dosarul in care fosta sa sotie Bombonica Prodan este urmarita penal. Liderul PSD a parasit sediul DNA dupa 20 de minute precizand ca nu a dat nicio declaratie in noul dosar in care este anchetat.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, suspect in dosarul fostei sotii

Liviu Dragnea a venit in urma cu scurt timp la sediul DNA. Presedintele PSD nu a vrut sa spuna despre ce dosar este vorba, dar stim ca saptamanile trecute fosta sa sotie a fost audiata de doua ori.

Presedintele PSD Liviu Dragnea, audiat la DNA. A venit in calitate de suspect in dosarul fostei sotii, Bombonica Prodan. Prejudiciul, peste 90.000 lei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns la DNA, miercuri dupa-amiaza. Ar fi vorba despre un nou dosar penal, sustin surse judiciare. Politicianul a declarat, la iesirea de la DNA ca are calitate de suspect in dosarul in care este cercetata si fosta sa sotie, Bombonica Prodan.

Astrolog: Liviu Dragnea nu scapa de probleme

Presedintele PSD Liviu Dragnea, vizat de o ancheta penala, pare ca nu scapa de probleme. Cel putin asta sustin astrologii. Apare o forma de incertitudine, stres foarte mare pana la.

Liviu Dragnea, la DNA. Liderul PSD este acuzat de instigare la abuz in serviciu si de instigare la fals intelectual (VIDEO)

UPDATE: DNA a dispus extinderea urmaririi penale fata de Liviu Dragnea pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, ambele in forma continuata. in perioada.

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal de DNA, renunta la candidatura la Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )