Libnet.ro
UNICEF

08:00

Lora, MESAJ DUR pentru cei care o critica: Nu sunt o femeie usoara VEZI ce a facut-o sa reactioneze asa!

Devorator Monden Devorator Monden,
Lora, MESAJ DUR pentru cei care o critica: Nu sunt o femeie usoara VEZI ce a facut-o sa reactioneze asa!

Este una dintre cele mai frumoase si de succes cantarete ale momentului, iar acest lucru nu pare sa fie pe. continuă pe Devorator Monden

Adecco: Pozitiile temporare, solutie pentru cei care au picat BAC-ul

Compania de recrutare Adecco propune doua solutii pentru elevii care au picat examenul de Bacalaureat: angajarea pe pozitii temporare si/sau posibilitatea de practica in cazul inscrierii la scoli postliceale.

Proaspat absolvent de Medicina: Am fost ignorati de cei care trebuiau sa ne invete

Experienta de student la medicina nu a fost una prea placuta, scrie Ioana Mocanu, unul dintre proaspetii absolventi ai Universitatii de Medicina si Farmacie din Bucuresti. Tanarul medic povesteste despre atmosfera in care sunt educati viitorii medici ai Romaniei: inca din primul an, unii profesori au tinut sa ne aduca la cunostinta faptul ca suntem prosti. Apoi, de-a lungul anilor, jignirile si lipsa de respect fata de studenti nu au contenit. De multe ori am fost pur si simplu ignorati de cei care trebuiau sa ne invete.

Amenzi consistente pentru cei care dau foc la vegetatia uscata fara sa obtina aviz de la autoritati

Arderea miristilor, stufului, tufarisurilor sau vegetatiei ierboase fara acceptul autoritatii competente pentru protectia mediului si fara informarea in prealabil a serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta constituie contraventie si ii poate costa amenzi de la 3. 000 lei la 50. 000 lei pe cei care fac acest lucru.

Surse: Antenele vor iesi din lista must carry a statiilor pe care cablistii sunt obligati sa le retransmita, dar numai in anumite conditii

Grupul Intact negociaza in prezent, din informatiile HotNews. ro, cu unii operatori de cablu in vederea retransmisiei Antenelor pe baza unor acorduri comerciale, in conditiile in care aceste televiziuni si-au manifestat interesul sa iasa din must carry - lista posturilor pe care cablistii sunt obligati sa le retransmita. O confirmare in acest sens a venit, miercuri, din partea reprezentantilor Romtelecom. Din informatiile HotNews. ro, actionarii Antenelor au aprobat saptamana trecuta iesirea acestor posturi din must carry, dar numai in anumite conditii.

Seceta in California: Amenzi de pana la 500 de dolari pe zi pentru americanii care irosesc apa

Statul americanCalifornia se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimii 40 de ani, iar autoritatile au aprobat amenzi pentru americanii care irosesc apa, scrie BBC News. Amenzile se vor ridica pana la.

O frantuzoaica a fost amendata fiindca articolul in care critica un restaurant pe blog figura prea sus in rezultatele Google

O femeie din Franta a fost amendata cu 1. 500 de euro dupa ce a publicat o cronica negativa a unui restaurant din regiunea Aquitania. Patronul restaurantului s-a adresat justitiei, motivand ca afacerea are de suferit din cauza ca articolul de pe blog figureaza foarte sus in rezultatele de cautare Google. Hotararea justitiei poate crea precedente si tot mai multi patroni de business-uri ar putea sa le faca rau celor care-i critica, noteaza BBC.

Ionut Lupescu, printre cei care l-au desemnat pe Messi Balonul de Aur de la CM de Fotbal din Brazilia

Ioan Angelo Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, s-a numarat printre cei 13 membri ai Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care au votat pentru desemnarea argentinianului Lionel Messi drept cel mai bun jucator de la Cupa Mondiala din Brazilia, informeaza presa internationala.

Studiu: Cei care au caini par cu 10 ani mai tineri

Persoanele care au ca animal de companie un caine par cu 10 ani mai tinere, arata un studiu al cercetatorilor britanici, citat de Huffington Post.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )