Libnet.ro
UNICEF

23:00

Lovitura momentului pentru Elena Udrea! Blonda de la Cotroceni, la un pas de inchisoare

Playtech Playtech,
Lovitura momentului pentru Elena Udrea! Blonda de la Cotroceni, la un pas de inchisoare

Elena Udrea, fosta mana dreapta a lui Traian Basescu, este la un pas de puscarie. De altfel, fostul ministru al Turismului nu ar mai avea nicio scapare. Elena Udrea ar putea petrece ani grei de inchisoare. Lovitura crunta pentru Elena Udrea. Blonda de la Cotroceni, la un pas de puscarie Elena Udrea a fugit ani . continuă pe Playtech

Cifre halucinante! Cate milioane de euro are Elena Udrea in conturi? Cum si-a securizat aceasta averea

Pentru Elena Udrea este doar o chestiune de timp pana cand va ajunge la inchisoare, ea fiind invinuita in trei dosare penale. De cand a devenit mama, fosta blonda de la Cotroceni si-a schimbat valorile, astfel ca acum s-a decis sa-si securizeze averea. Este corect cum a procedat? .

Elena Udrea, decizie la limita legalitatii. Ce a facut cu averea de 15 milioane de euro

Elena Udrea se afla la numai un pas de a ajunge in spatele gratiilor, dupa ce a fost acuzata in toate cele trei dosare penale in care apare ca parte. Cu toate astea fostul ministru incearca sa-si puna la adapost, atat familia, cat si finantele. Elena Udrea, de Buzau la Bucuresti, pe drumul spre inchisoare .

Elena Udrea, despre acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de Radu Budeanu cu DNA, in dosarul Hidrolectrica: Are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui

Elena Udrea a reactionat miercuri, la doua zile de la anuntul DNA ca a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu Radu Budeanu, urmarit penal din 2015 in dosarul Hidoelectrica, fiind acuzat ca a intermediat o mita de 5 milioane dolari primita de fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. Ea sustine, din nou, ca acest dosar este construit doar impotriva ei si ca nu il condamna pe Radu Budeanu pentru ca a ales sa spuna ce vor procurorii in schimbul unei libertati aproape sigure, pentru ca stie ca are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui.

Elena Udrea, atac fara precedent. Acuze violente catre DNA

Elena Udrea a reactionat dupa ce Radu Budeanu a semnat acord de recunoastere cu procurorii DNA intr-un dosar in care ea este vizata. Fostul ministru al Turismului spune despre procurorii care se ocupa de caz ca fac acuzatii mincinoase si sustine ca intreg dosarul este varza. Elena Udrea, acuze fara precedent. Atac violent catre procurorii .

Elena Udrea da totul pe fata! Detalii picante despre dosarul baietilor destepti

Elena Udrea a postat un mesaj pe o retea sociala prin care doreste sa faca precizari despre subiectul atat de mediatizat in urma cu 2 zile, cand Radu Budeanu a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei cu DNA in dosarul baietilor destepti de la Hidroelectrica. in acest dosar, Budeanu este acuzat ca a predat, printr-un intermediar, Elenei Udrea suma de 3,8 milioane de dolari.

Elena Udrea comenteaza acordul incheiat de patronul de presa Radu Budeanu cu DNA: Are copii mici, probabil de aici i se trage slabiciunea

Elena Udrea a reactionat, miercuri, la acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de omul de afaceri Radu Budeanu cu DNA, sustinand ca acesta are copii mici si probabil de aici se trage slabiciunea lui, insa considera ca era mai onorabil ca el sa-si obtina libertatea luptandu-se in instanta cu procurorii si spunand adevarul.

Lovitura devastatoare pentru un milion de romani, alti 100.000 stau in incertitudine. Pandemia a pus capac singurului lor loc de munca

Criza epidemiologica a lovit toate economiile lumii, iar oamenii si-au pierdut, inevitabil, locurile de munca. Unii au intrat in somaj tehnic, iar altii au ramas pe din-afara sistemului, in unele cazuri si datorita munciila negru. Situatie dramatica in Romania pentru milioane de romani Conform unei statistici europene, pana la 3 iulie 2020, mai existau 102.

Lovitura devastatoare pentru Guvern. Curtea de Conturi a anuntat tot

Guvernul in toata aceasta perioada, justificat fiind de situatia in care se afla Romania, a fost nevoit sa faca achizitii, uneori trecand in regim de urgenta, peste procedurile necesare, si anume cele ale licitatiilor publice. Curtea de Conturi acuzaa Guvernul cu cheltuiel nejustificate in plina criza datorata noului coronavirus, COVID-19, un scandal de proportii iese .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )