Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost incheiate. Transgaz preia sistemul de operare

Adevărul Adevărul,
Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost incheiate. Transgaz preia sistemul de operare

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluatrapidde catre Transgaz, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, in sedinta de sambata a Guvernului Romaniei. continuă pe Adevărul

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni, incheiate. Transgaz preia sistemul de operare

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluat rapid de catre Transgaz, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, in sedinta de sambata a Guvernului, informeaza Mediafax.

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni, incheiate

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluat rapid de catre Transgaz, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, in sedinta de sambata a Guvernului, informeaza Mediafax.

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni, finalizate

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluat rapid de catre Transgaz, a anuntat ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu, in sedinta de.

Transgaz va prelua portiunea romaneasca a gazoductului Iasi- Ungheni

Lucrarile din Romania la gazoductul Iasi-Ungheni au fost finalizate, inclusiv subtraversarea raului Prut, urmand ca sistemul de operare sa fie preluat rapid de catre Transgaz, a anuntat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, in sedinta de sambata a Guvernului.

Guvernul creeaza o intreprindere ce va administra gazoductul Iasi-Ungheni

Executivul de la Chisinau urmeaza sa aprobe, astazi, un proiect de hotarare ce prevede fondarea intreprinderii de Stat Vestmoldtransgaz, ce va avea un capital de opt milioane de lei si care se va gestiona gazoductul Iasi-Ungheni.

Sambata, sedinta extraordinara de Guvern: Acordul Moldovei cu UE si gazoductul Iasi-Ungheni, pe ordinea de zi

Guvernul se va reuni sambata intr-o sedinta extraordinara pentru a aproba proiectul de lege privind ratificarea Acordului de asociere a Republicii Moldova la Uniunea Europeana, precum si o ordonanta de urgenta necesara construirii gazoductulului Iasi-Ungheni, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvern: Modificarea legii petrolului in vederea administrarii gazoductului Iasi-Ungheni, aprobata

Guvernul a aprobat astazi o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legii petrolului astfel incat societatea Transgaz sa poata administra gazoductul Iasi - Ungheni, transmit surse din presa.

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris la Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Sindicatul de intermediere analizeze joi cresterea procentului acordat retailului

Majoritatea investitorilor institutionali care au subscris in cadrul ofertei Electrica provin din Romania, Marea Britanie, SUA si Polonia. Operatiunea a fost un succes. Am cerut azi joi- n. red) dimineata sindicatului de intermediere sa analizeze posibilitatea cresterii procentului acordat retailului. Consortiul analizeaza acum aceasta posibilitate, a declarat joi Razvan Nicolescu, ministru delegat pentru energie in conferinta de presa desfasurata la sediul Electrica.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,.

Noile laptopuri convertibile Lenovo FLEX 2, disponibile in magazinele din Romania

Noile laptopuri convertibile Lenovo FLEX 2 au ajuns in magazinele din Romania. Acestea atrag atentia datorita ecranului care se poate roti 300 si tastaturii iluminate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )