Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Aceasta motiune este in afara cadrului constitutional

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: Aceasta motiune este in afara cadrului constitutional

Ludovic Orban a atacat, in aceasta seara, motiunea de cenzura inaintata de PSD, cu o zi inainte de votul din Parlament. Premierul a explicat ca motiunea este in afara cadrului constitutional. continuă pe Antena3

Ludovic Orban: Redeschiderea restarurantelor este o necesitate din punct de vedere economic pentru ca altfel riscam sa-i falimentam pe multi (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca redeschiderea restaurantelor este extrem de importanta pentru ca altfel, multe afaceri din acest sector ar risca sa in.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL nu vor gira motiunea de cenzura care este in afara cadrului constitutional (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca parlamentarii PNL nu vor gira motiunea de cenzura depusa de PSD si nu vor intra in sala pentru a vota pentru ca.

Ludovic Orban: Decizia de incepere a anului scolar nu este una care ni s-a nazarit noua, e un drept constitutional la educatie al copiilor. Suntem atenti sa diminuam la maximum posibil riscul de raspandire a virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca scolile trebuie sa inceapa pentru ca dreptul la educatie al copiilor este prevazut de Constitutie.

VIRGIL POPESCU: Sunt convins ca nu va trece aceasta motiune

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, se arata convins ca motiunea de cenzura nu va fi votata si catalogheaza documentul drept unul care nu este serios. Popescu sustine, de asemenea, ca are un feeling ca parlamentarii UDMR nu vor vota motiunea care ar duce la caderea Guvernului condus de Ludovic Orban.

SORIN GRINDEANU: Maine aceasta motiune de cenzura va fi votata si adoptata

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, anunta ca parlamentarii PSD care vor lipsi, luni, la votul motiunii de cenzura fara a avea un motiv obiectiv, sau cei are nu vor vota motiunea nu vor mai face parte din partid. Grindeanu se arata convins ca motiunea va duce la caderea Guvernului condus de Ludovic Orban, conform news. ro.

Cine ar putea fi noul premier al Romaniei. El l-ar putea inlocui pe Ludovic Orban

Cutremur pe scena politica din Romania, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban ar urma sa fie inlocuit. Iata cine va fi noul premier! Motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Cine ar putea fi noul premier Scena politica din Romania, zguduita puternic! Dupa ce PSD a decis sa depuna motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, .

LUDOVIC ORBAN: Nu i-as spune motiune de cenzura, i-as spune potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca iar Romania

Ludovic Orban a declarat ca va face o previziune privind votul la motiunea de cenzura, in apropierea datei plenului reunit, intrebat pe cate voturi se bazeaza PNL la motiune. Premierul a adaugat ca nu i-ar spune motiunea de cenzura, ci potiunea de cianura cu care PSD vrea sa otraveasca Romania.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

Nume-bomba! Ce liberal i-ar putea lua locul lui Ludovic Orban in fruntea Guvernului

Un scenariu-bomba ii da fiori lui Ludovic Orban in aceasta perioada. in cazul in care motiunea PSD impotriva Guvernului PNL va trece, Klaus Iohannis ar putea profita de ocazie ca sa-l schimbe din fruntea executivului. Practic, interimatul liderului liberal la conducerea Executivului i-ar oferi sefului statului sansa de a pune provizoriu un alt premier peste guvernul provizoriu.

Ludovic Orban, anuntul asteptat de toti romanii. Guvernul urmeaza sa decida in scurt timp

Ludovic Orban a anuntat, joi, ca decizia de redeschidere a restaurantelor, teatrelor si cinematografelor de la 1 septembrie se va adopta in CNSU, iar ulterior aceasta va fi transpusa in hotarare de guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )