Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban, la Adevarul Live: Nu exista varianta sa-l sustina PNL pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban, la Adevarul Live: Nu exista varianta sa-l sustina PNL pe Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, exclude varianta in care PNL ar renunta la candidatul sau propriu pentru a-l sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: imi este aproape indiferent cine va fi candidatul PSD. Daca Nicusor Dan m-ar sustine, nu as avea o problema

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a discutat, la Adevarul Live, despre competitia electorala pentru cea mai ravnita functie de la alegerile locale.

Adevarul Live, ora 12.00. Nicusor Dan, despre bugetul alocat de Primaria Capitalei pentru Catedrala Mantuirii Neamului

Candidatul USB la primaria capitalei, Nicusor Dan, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre finantarea Catedralei Mantuirii Neamului din banii bucurestenilor. Care e proiectul sau pentru Bucuresti? Cu ce e mai bun decat Gabriela Firea si Ludovic Orban? Cat de mult il incurca Ciprian Ciucu, candidatul M10 la Primaria Capitalei? Iata doar cateva intrebari la care va raspunde Nicusor Dan.

Adevarul Live, ora 11.00: Un primar pentru Capitala. Noi cu cine votam?

Cu numai 3 luni inainte de alegerile locale, partidele inca negociaza pentru gasirea candidatului care sa preia conducerea Capitalei. in vreme ce PNL l-a desemnat pe Ludovic Orban, dupa ce incercarea de a-l impune pe Cristian Busoi a esuat sub critica publicului, alianta PSD- ALDE- UNPR, inca nu s-a hotarat.

Adevarul Live, ora 14:00: Cum au ajuns Smiley si Pavel Bartos cel mai de succes cuplu de la TV

Interviu Smiley. Interviu Pavel Bartos. Smiley 32 de ani), pe numele real Andrei Tiberiu Maria, si Pavel Bartos 41 de ani) vin la Adevarul Live, de la ora 14:00, sa dezvaluie secretul unei relatii profesionale de success, sa discute despre planurile de viitor, dar si sa rememoreze intamplari care le-au definit vietile si carierele.

Adevarul Live, ora 14.00: Cum au ajuns Smiley si Pavel Bartos cel mai de succes cuplu de la TV

Interviu Smiley. Interviu Pavel Bartos. Smiley 32 de ani), pe numele real Andrei Tiberiu Maria, si Pavel Bartos 41 de ani) vin la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa dezvaluie secretul unei relatii profesionale de succes, sa discute despre planurile de viitor, dar si sa rememoreze intamplari care le-au definit vietile si carierele.

Adevarul Live. Liderul PNL Alina Gorghiu: Le vom spune bucurestenilor sa voteze ca si cum ar vota in turul II. Va fi cea mai mizerabila campanie

Alina Gorghiu, copresedinte PNL, este invitata, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre strategia PNL pentru alegerile locale, despre culisele schimbarii candidatului la Primaria Capitalei, dar si despre profilul candidatilor pentru cele sase sectoare si pentru marile orase.

Adevarul Live, ora 12.00, despre locuintele viitorului: cat costa sa ne construim o casa pasiva si in ce masura este ea o alternativa economica

Casele cu consum de energie redus sau apropiat de zero, locuintele prietenoase cu mediul sunt constructii care prezinta certe avantaje fata de locuintele clasice. Inventatorul Laurentiu Breaz, romanul care a descoperit un material verde de constructie, vine la Adevarul Live pentru a ne explica cu cat se reduc facturile in cazul unei astfel de locuinte eficiente energetic si cat costa constructia unei case pasive in Romania.

Actrita Ana Maria Moldovan, dublura Irinei Margareta Nistor, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Talentata actrita Ana Maria Moldovan, cea care a intrat in pielea Irinei Margareta Nistor in filmul docmentar Chuck Norris vs Communism, vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, cu povesti din lumea teatrului, filmului, dar si cu amanunte din povestea documentarului in care joaca rolul celei mai cunoscute traducatoare de film din Romania.

Secretele unui zambet fara cusur. Cat de indicate sunt implanturile dentare? Aflam la Adevarul Live de la ora 15.00

Sa-ti pui un implant dentar e ca si cum ti-ai pierde picioarele si iti iei un scaun cu rotile. Un implant trebuie sa fie ultima solutie pe care o are pacientul. Din pacate, multi oameni ajung in situatii de acest gen tocmai din cauza unor lucrari prost facute de stomatologi, sublinia recent un medic dentist. Discutam despre moda implanturilor, dar si despre trucurile pentru o dantura impecabila, cu dr. Cosmin Ulman, la Adevarul Live.

Ministrul Vlad Alexandrescu va vorbi despre soarta culturii, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, va fi astazi invitat, de la ora 12. 00, la emisiunea Adevarul Live. Ministrul va vorbi despre proiectele Ministerului Culturii pentru anul 2016.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )