Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ludovic Orban anunta data aplicarii noilor restrictii. E un fel de carantina. Ca liberal, ma doare inima...

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta data aplicarii noilor restrictii. E un fel de carantina. Ca liberal, ma doare inima...

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi seara, de cand se vor aplica noile restrictii anti-pandemie si ce anume justifica adoptarea acestora. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ludovic Orban, sedinta de urgenta dupa recordul de cazuri COVID-19. Ce noi restrictii ii asteapta pe romani

In cursul serii de ieri, Ludovic Orban a convocat o sedinta de urgenta in care sa se discute despre situatia pandemiei de COVID-19 la noi in tara. Aceasta decizie a adunarii mai multor autoritati a fost luata in urma recordului de cazuri atins in cursul zilei de ieri. Purtarea mastilor ar putea fi obligatorie in .

LUDOVIC ORBAN: Noile restrictii privind combaterea raspandirii pandemiei vor fi aplicate de luni

Premierul Ludovic Orban a declarat ca masurile suplimentare pentru controlul pandemiei de COVID-19, anuntate de presedintele Klaus Iohannis in deschiderea sedintei de Guvern, vor fi aplicate de luni.

Ludovic Orban se afla, marti si miercuri, in vizita oficiala in Israel si Palestina. Premierul are intrevederi cu Benjamin Netanyahu si omologul palestinian Mohammad Shtayyeh

Ludovic Orban efectueaza marti si miercuri o vizita oficiala in Israel si Palestina. Seful Exectivului roman va avea o intrevedere cu Benjamin Netanyahu, la care cei doi vor semna Protocolul de modificare a Conventiei dintre cele doua guverne, scrie news. ro. De asemenea, premierul Romaniei va avea o intalnire la Ramallah cu omologul palestinian Mohammad Shtayyeh, iar discutiile vor fi axate pe consolidarea colaborarii bilaterale. Premierul Ludovic Orban va avea convorbiri oficiale cu prim-ministrul Statului Israel, Benjamin Netanyahu, urmata de semnarea Protocolului de modificare a Conventiei dintre cele dou guverne pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit, semnata la Ierusalim, la 15 iunie 1997, anunta Executivul intr-un comunicat de presa.

Ce se intampla cu taxele si impozitele in 2021. Ludovic Orban a facut anuntul azi

In perioada ultimei guvernari PSD au fost introduse mai multe taxe. Printre acestea se numara supraacciza la carburanti si dubla taxare a contractelor de munca part-time. Alte taxe introduse de PSD au fost si cele din energie, sistemul bancar si telecomunicatii. Astazi aflam ca, in urma unui raport, Guvernul Orban anunta eliminarea acestora. Guvernul Orban .

Ludovic Orban, la intalnirea cu premierul palestinian: Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, miercuri, la Ramallah, cu premierul Mohammad Shtayyeh, dupa vizita sa in Israel. Ludovic Orban a spus ca aceasta vizita la Ramallah marcheaza o etapa importanta in dezvoltarea relatiilor romanesti cu Palestina. Romania doreste sa-si dezvolte cooperarea cu Palestina si, in acest context, am discutat despre statutul curent si perspectivele de consolidare a colaborarii bilaterale romano-palestiniene, a precizat Orban, considerand ca dialogul dintre cele doua parti a fost extrem de fructuos, in ceea ce priveste relatiile bilaterale.

Ludovic Orban, informatii de ultima ora cu privire la petrecerile de Revelion. Care sunt zonele unde romanii vor putea petrece in noaptea dintre ani

Ludovic Orban a facut duminica declaratii referitoare la petrecerile de Revelion. Acesta a mentionat ca, in contextul actual de pandemie, aceste evenimente ar putea fi interzise cu desavarsire. in cursul serii de luni, premierul a adus noi explicatii cu privire la aceasta interdictie. Care sunt zonele strict interzise pentru petreceri de Revelion Premierul Romaniei a .

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

Ludovic Orban, despre starea ministrilor testati pozitiv pentru COVID-19: Au simptome usoare ambii Sunt acum in izolare la domiciliu si lucreaza de acasa

Premierul Ludovic Orban a discutat joi seara si despre starea de sanatate a celor doi ministri, infectati cu noul coronavirus. Sunt cu simptome usoare ambii. Popescu trebuia sa participe la vizita.

Ludovic Orban: Asistam la un val epidemic doi care a afectat toate tarile europene, Romania nu se afla pe primele locuri

Premierul Ludovic Orban sustine ca noile masuri institute de autoritati vor intra in vigoare luni si ca este nevoie de acestea in contextul in care exista un mare numar de persoane care sunt infectate, dar asimptomatice si care continua sa transmita virusul SARS-CoV-2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )