Libnet.ro
UNICEF

08:47

Ludovic Orban, despre cine va fi testat pentru coronavirus: Nu putem testa pe oricine

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre cine va fi testat pentru coronavirus: Nu putem testa pe oricine

Ludovic Orban anunta ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni contacte, care au calatorit sau care prezinta simptome). continuă pe Antena3

Orban anunta cine va fi testat pentru Covid-19 Nu poti sa impui obligativitate mastilor cat timp nu sunt accesibile pentru cetateni

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Digi 24, ca recomanda folosirea mastilor de protectie, insa nu poate fi impusa obligativitatea atata timp cat nu poate fi asigurata capacitatea de productie. Premierul mai spune ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni. Arafat: Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati, puteti improviza.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre varful epidemiei in Romania: Cele mai multe pareri converg spre un varf intre 20 aprilie - 1 mai

Intrebarea care sta pe buzele tuturor romanilor este cand va lua sfarsit epidemia de coronavirus si cand vor fi ridicate restrictiile de circulatie, impuse de autoritati. Desigur, nimeni nu poate oferi o d.

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Ludovic Orban, despre proiectul initiat de Alina Gorghiu privind inchisoarea la domiciliu: O aberatie, deputatii PNL vor vota impotriva

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a catalogat, vineri, proiectul de lege privind executarea la domiciliu a pedepsei cu inchisoarea, initiat de senatorul liberal Alina Gorghiu, drept o aberatie si a anuntat ca deputatii liberali vor vota impotriva.

Ludovic Orban: Exista contracte semnate pentru 400 de ventilatoare. Dar nu pot ajunge din cauza restrictiilor impuse in alte tari

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, dupa sedinta cu Marcel Vela de la MAI, ca au fost semnate contracte pentru 400 de ventilatoare pentru pacientii cu COVID-19, insa acestea nu au ajuns inca din cauza restrictiilor impuse de alte tari.

Ludovic Orban: Am un mesaj foarte clar pentru cei care vor veni de maine in tara: nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj pentru romanii care, incepand de duminica, vor veni in Romania: Nu isi vor petrece Pastele in conditii normale!.

Ludovic Orban a anuntat semnarea contractului pentru constructia Spitalului Regional Cluj

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul, prin Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Sanatatii, a reusit semnarea contractului de finantare pentru constructia Spitalului Regional Cluj, o investitie de aproximativ 500 de milioane de euro.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

Ludovic Orban, catre romanii care vor dori sa vina in tara de Pasti: Sfatul meu sincer e sa nu vina, decat daca au motive extrem de serioase

Premierul Ludovic Orban transmite romanilor care vor sa vina in tara in perioada sarbatorilor de Pasti, sa vina doar daca au motive extrem de serioase.

Ludovic Orban: Alegerile locale in 28 iunie, din ce in ce mai putin probabile

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara, la Digi 24, ca cel mai probabil alegerile locale nu vor avea loc in 28 iunie, din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )