Libnet.ro
UNICEF

07:46

Orban anunta cine va fi testat pentru Covid-19 Nu poti sa impui obligativitate mastilor cat timp nu sunt accesibile pentru cetateni

Hotnews Hotnews,
 Orban anunta cine va fi testat pentru Covid-19 Nu poti sa impui obligativitate mastilor cat timp nu sunt accesibile pentru cetateni

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, la Digi 24, ca recomanda folosirea mastilor de protectie, insa nu poate fi impusa obligativitatea atata timp cat nu poate fi asigurata capacitatea de productie. Premierul mai spune ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni. Arafat: Nu este nevoie de masca medicala ca sa va protejati, puteti improviza. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, despre cine va fi testat pentru coronavirus: Nu putem testa pe oricine

Ludovic Orban anunta ca nu toata lumea va fi testata pentru COVID-19, ci doar cele care prezinta suspiciuni contacte, care au calatorit sau care prezinta simptome).

O analiza a tipurilor de testare pentru COVID19 si a costurilor pe care le presupun

Testarea pentru coronavirus poate fi de interes la doua scari: a individului si a societatii. in acest text prezint pe scurt cateva aspecte tehnice ale testarii si interpretarii datelor. E nevoie de cunostiinte stiintifice pentru ca datele sa fie interpretate pertinent si sa fie comunicate corect societatii, altfel nu vom intelege deciziile si recomandarile despre teste, nici numerele vehiculate in spatiul public ca rezultate din teste.

Orban anunta ca au fost pregatite elementele pentru o noua ordonanta militara

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, dupa o intalnire de lucru cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu cel al Sanatatii, Nelu Tataru, ca este pregatita o noua ordonanta militara, aceasta fiind aproape in forma finala si urmand a fi prezentata in cursul zilei.

Orban anunta o noua ordonanta

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, la finalul unei sedinte operative la care au participat min.

Orban anunta ca Romania va primi in perioada urmatoare peste doua milioane de masti si 100.000 de combinezoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca Romania urmeaza sa primeasca in perioada urmatoare peste doua milioane de masti de protectie si 100. 000 de combinezoane.

CORONAVIRUS. Ludovic Orban anunta repatrierea mai multor romani din Spania (VIDEO)

De la inceputul pandemiei de coronavirus, peste 200. 000 de romani s-au intors acasa, si mai sunt asteptati sa vina si alti conationali. Premierul Ludovic Orban a explicat, joi, in sedinta de guvern,.

Dancila ii critica pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare

Viorica Dancila i-a criticat pe Ludovic Orban si Marcel Vela pentru greselile de exprimare comise in ultima perioada. Fostul premier admite ca si ea a comis gafe, dar niciodata in defavoarea romanilor.

Presedintele UEFA anunta luna august pentru incheierea sezonului actual

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca luna august este termenul limita pentru incheierea actualului sezon, competitiile interne si cele de club din Europa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )