Libnet.ro
UNICEF

08:32

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererii DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb

România Liberă România Liberă,
Ludovic Orban: Parlamentarii PNL vor vota la vedere in favoarea cererii DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, ca parlamentarii liberali vor vota la vedere in favoarea solicitarii DNA de a incepe urmarirea penala asupra ministrului delegat Rovana Plumb. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban sustine ca PNL ar putea apela la forme de protest pe strada fata de proiectul de modificare a legilor justitie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi seara, la B1 TV, ca, daca Guvernul se agata de anumite propuneri din proiectul de modificare a legilor justitiei, care reprezinta o incalcare grosolana a independentei justitiei, liberalii ar putea apela inclusiv la forme de protest pe strada, potrivit Agerpres.

Ludovic Orban anunta ca PNL este gata sa cheme oamenii la proteste: Vom apela la toate formele de opozitie (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca liberalii sunt gata sa apeleze inclusiv la forme de protest pe strada daca Guvernul.

Presedintele PNL, Ludovic Orban ataca dur PSD: isi bate joc de cresterea economica

Presedintele PNL, Ludovic Orban ataca dur guvernareaPSD, intr-o postare pe Facebook si spune ca aceastaformatiune politicaisi bate joc de cresterea.

Ludovic Orban l-a intampinat la intrarea in Bucuresti pe primarul din Sibiu care a mers pe jos 320 de kilometri. De ce a facut acest gest edilul din Copsa Mica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, l-a intampinat, vineri, la intrarea in Bucuresti, pe Daniel Tudor Mihalache, primarul din Copsa Mica, judetul Sibiu, care a facut pe jos drumul catre Capitala, nemultumit ca Ministerul Mediului nu achita datoriile catre firma care a lucrat la introducerea apei si canalizarii in localitate.

Ludovic Orban: Mihai Tudose sa initieze procedura de demitere a lui Ilie, Plumb si Shhaideh daca este corect si cinstit (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca daca este corect si cinstit, premierul Mihai Tudose ar trebui sa ii demita pe.

Ludovic Orban, despre legile justitiei: Un plan diabolic al coalitiei de guvernare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca avizul negativ din partea Consiliului Superior al Magistraturii privind legile justitiei este unui normal, iar Guvernul trebuie sa tina cont avizul CSM, chiar da.

Ludovic Orban: Am fost chemat la DNA in calitate de martor, intr-un dosar din 2014

Ludovic Orban a dclarat, joi seara la postul B1TV, ca a fost chemat la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar din 2014.

Irlandezii vor vota in privinta dreptului la avort. Mii de femei irlandeze merg in Marea Britanie pentru a intrerupe sarcinile

Irlandezii se vor prezenta in luna mai sau iunie anul viitor la vot pentru a-si exprima opinia in legatura cu dreptul la avort. Referendumul se va desfalura cu putin inainte de vizita Papei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )