Libnet.ro
UNICEF

21:00

LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN: Sunt increzator ca partenerii nostrii vor sustine Guvernul

Premierul desemnat, Ludovic Orban, sustine ca este increzator ca Guvernul va fi votat, pentru ca, altfel, Viorica Dancila ar ramane la putere. Suntem deschisi la un dialog, la gasirea celor mai bune solutii, pentru ca Romania sa aiba un guvern eficient, care sa aiba majoritate parlamentara si care sa faca ceva eficient pentru Romania, a afirmat premierul desemnat. continuă pe Ziarul Bursa

Orban: Sunt increzator ca partenerii care au contribuit la motiunea de cenzura vor sustine investirea guvernului, pentru ca altfel ramane la putere Dancila Vom discuta si cu parlamentarii PSD

Liderul PNL Ludovic Orban, premierul desemnat, s-a declarat increzator ca partenerii de la partidele care au votat motiunea impotriva guvernului Dancila vor sustine investirea guvernului in Parlament si nu vede o piedica ce nu poate fi trecuta pentru a obtine o majoritate.

Ludovic Orban: Eu sunt increzator ca partenerii care au contribuit la succesul motiuni vor sustine investirea Guvernului

Ludovic Obran, desemnat de Klaus Iohannis pentru a prelua functia de premier al Romaniei, a vorbit despre negocierile care se fac pentru investirea noului guvern. intrebat daca se asteapta sa primeasca.

Ludovic Orban: Eu sunt increzator ca partenerii care au contribuit la succesul motiunii vor sustine investirea Guvernului

Ludovic Obran, desemnat de Klaus Iohannis pentru a prelua functia de premier al Romaniei, a vorbit despre negocierile care se fac pentru investirea noului guvern. intrebat daca se asteapta sa primeasca.

Ludovic Orban: Sunt optimist, cred ca vom reusi sa trecem noul guvern (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, s-a declarat optimist in privinta saselor ca guvernul pe care il va forma sa treaca de votul din Parlament. Liderul PNL a refuzat insa sa faca precizari referitoare.

Schita guvernului cu care Ludovic Orban intra in negocierile cu partidele

Liberalii vor sa vina in Parlament cu lista ministrilor noului guvern saptamana viitoare, miercuri sau joi. Pana atunci, Ludovic Orban va avea negocieri succesive cu partidele care au sustinut motiunea de cenzura, in discutii urmand a fi abordate si variantele pe care liberalii le-au pus pe hartie pentru noul Cabinet. Pe lista lui Orban, pentru fiecare minister sunt luate in calcul mai multe nume, iar in privinta cooptarii altor partide la guvernare varianta PMP are sanse reduse de vreme ce ALDE si UDMR si-au exprimat public opozitia.

Ludovic Orban: Nu vad nicio piedica in a genera majoritatea necesara investiri noului guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL sustine alegerea primarilor im doua tururi de scrutin. Totul, in contextul in care plenul Senatului a respins prin vot initiativa legislativa de.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Premierul desemnat incepe negocierile cu partidele. Cand vor fi depuse in parlament lista ministrilor si programul de guvernare

Premierul desemnat Ludovic Orban incepe astazi negocierile cu partidele pentru sustinerea noului Guvern, liberalii intentionand sa depuna la Parlament lista ministrilor si programul de guvernare saptamana viitoare, miercuri-joi.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )