Libnet.ro
UNICEF

10:01

Ludovic Orban: Vom discuta cu ceilalti lideri politici pentru crearea unui set de reguli de protectie sanitara aferent campaniei. Tariceanu, cu 3% in sondaje, normal ca nu ar mai vrea alegeri niciodata (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom discuta cu ceilalti lideri politici pentru crearea unui set de reguli de protectie sanitara aferent campaniei. Tariceanu, cu 3% in sondaje, normal ca nu ar mai vrea alegeri niciodata (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica, in direct pe B1 TV, ca nu exista un risc epidemiologic aferent campaniei daca sunt respectate o serie de masuri menite sa previna si sa limiteze. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban: Digitalizarea e o prioritate absoluta pentru Guvern. Ne dorim ca oamenii sa isi rezolve problemele online, nu la ghiseu

Premierul Ludovic Orban a subliniat, in cadrul evenimentuluiRomanian Information Day, ca digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare sunt importante.

LUDOVIC ORBAN: Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern

Digitalizarea reprezinta o prioritate absoluta pentru Guvern, iar in perioada urmatoare importanta este pregatirea lansarii procedurilor de licitatie pentru tot ceea ce inseamna aplicatii digitale de informatizare a administratiei publice.

Ludovic Orban: Lideri politici au bagatelizat riscul sanitar si, prin comportamentul lor, i-au indemnat pe oameni sa nu respecte regulile Principalele declaratii facute de premier (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a venit duminica seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a abordat cele mai importante puncte de interes de pe agenda publica.

Ludovic Orban: Lideri politici au bagatelizat riscul sanitar si, prin comportamentul lor, i-au indemnat pe oameni sa nu respecte regulile Principalele declaratii facute de premier

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a venit duminica seara in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde abordeaza cele mai importante subiecte de pe agenda.

Ludovic Orban: PNL continua colaborarea cu PMP. Sunt partenerii nostri si vom colabora pentru a forma majoritati si a asigura o buna guvernare locala (VIDEO)

Ludovic Orban a subliniat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca intre PNL si PMP continua colaborarea, iar liberalii ii considera parteneripe cei din formatiunea condusa de Eugen.

Programul teraselor ar putea fi redus in Capitala si alte judete! Ludovic Orban: inchiderea lor la ora 23.00 le va face bine oamenilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta, condus de Ludovic Orban, discuta sambata, daca este necesara sau nu reducerea programului teraselor. Este vorba atat despre destinatii de vacanta, precum litoralul si zonele de munte, dar si Bucurestiul.

Poveste de vacanta cu lideri politici fericiti si pistoalele lor cele noi

E foarte greu de crezut ca, in acest moment cand crisparea, mutrele de inmormantare si grimasa tragica tin loc de buna guvernare pentru a se arata poporului suveran ca cineva se preocupa si urmareste cu atentie evolutia situatiei, mai exista si lideri politici fericiti, scrie Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Gabriela Firea, atac la Ludovic Orban: Hotii striga hotii! Rusinos!

Gabriela Firea a postat un mesaj pe Facebook, in aceasta seara, in care il acuza pe premierul Ludovic Orban ca acopera incompetenta guvernului in ceea ce priveste achizitia mastilor de protectie promise populatiei. Totul, dupa ce Orban a precizat, in direct la televizor, ca firma care a contestat licitatia pentru masti este abonata la contracte cu Primaria Capitalei.

Ludovic Orban, explicatia exploziei cazurilor de COVID: Se si vede care e momentul. Nu am putut face nimic

Premierul Ludovic Orban a oferit o explicatie pentru explozia cazurilor de COVID-19 din ultimele saptamani si a gasit si vinovatul pentru situatia creata.

PNL si USR-PLUS au batut palma. Ludovic Orban: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit Dan Barna: O zi istorica pentru Capitala Nicusor Dan: Proiectul mare, construirea noului Bucuresti

Presedintele PNL, Ludovic Orban, si omologul sau de la USR, Dan Barna, dar si Dragos Tudorache de la PLUS au sustinut o conferinta de presa comuna, care a marcatfinalul negocierilor dintre formatiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )