Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ludovic Orban vrea sa modifice Constitutia. Care e motivul adevarat al intentiei sale

Playtech Playtech,
Ludovic Orban vrea sa modifice Constitutia. Care e motivul adevarat al intentiei sale

In urma cu un an, Huawei a fost pestilentul pe care autoritatile americane pur si simplu nu au putut sa le excluda din retelele europene. Operatorii din regiune au respins caracterizarea de catre Trump a vanzatorului chinez ca un hot murdar, enumerand numeroasele sale virtuti. O expulzare ar fi prea costisitoare, s-au plans acestia. Guvernele . continuă pe Playtech

Ludovic Orban: Am vazut abordari partizane care nesocotesc eforturile uriase pe care le-a facut Guvernul Cateva dintre masurile luate in sprijinul mediului de afaceri (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, vineri, despre partenriatul dintre Guvern si mediul de afaceri si rezultatele pe care acesta le-a generat. Orban a enumerat mai multe masuri luate de Executiv in sprijinul.

Ludovic Orban: Dintre tarile Uniunii Europene, suntem singura tara care a crescut investitiile cu adevarat. Salariul mediu net a crescut cu 7,5%

Ludovic Orban a vorbit, sambata, in cadrului unei conferinte de presa, despre situatia economica a Romaniei in anul2020. Potrivit premierului, Romania se situeaza pe primul loc din Uniunea Europeana la.

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc.

Ludovic Orban anunta noi interdictii. Ce nu mai pot face romanii in pandemie

Ludovic Orban vine cu noi precizari despre situatia actuala. Ce nu vor mai putea face romanii in pandemie? Cetatenii au parte de noi restrictii. Ce urmeaza sa se schimbe in viitorul apropiat? Noi restrictii in pandemie. Anuntul lui Ludovic Orban Premierul Romaniei a declarat in cursul zilei de luni faptul ca obiectivul principal al Guvernului .

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

LUDOVIC ORBAN SI NICUSOR DAN IN VIZITA LA AMBULANTA BUCURESTI: Numarul echipajelor pentru testare va fi suplimentat

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, au vizitat astazi Serviciul de Ambulanta Bucuresti - Ilfov, ei anuntand cu aceasta ocazie o suplimentare a echipajelor care efectueaza teste si prelevare de probe de la oamenii suspecti de infectare cu noul coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Romania nu se afla in situatia altor tari

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Arena Nationala, ca Romania nu se afla in situatia altor tari europene care au impus restrictii ca urmare a cresterii dramatice a numarului de cazuri de coronavirus, insa a subliniat ca avem in evaluare posibile masuri, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: Nu vad o parere fundamentata pentru a schimba sistemul actual

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca scenariile dupa care functioneaza in prezent unitatile de invatamant au fost stabilite pe baza recomandarilor specialistilor si deocamdata nu vede o parere fundamentata pentru schimbarea acestora, iar scolile sa ramana deschise si la o incidenta mare a cazurilor de coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban: Mai spun o data, nu vom majora taxe si impozite Unele propuneri ale intreprinzatorilor vor fi incluse in programul de guvernare

Premierul Ludovic Orban sustine ca Executivul nu are in plan cresterea de taxe si impozite. O mai spun o data, pentru ca o data la doua zile apare cate o nazdravanie care este preluata fara sa aiba niciun fel de legatura, sustinem categoric cota unica de impozitare si nu vom majora taxe si impozite, a spus Orban vineri, la un eveniment organizat de Consiliul National al intreprinderilor Mici si Mijlocii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )