Libnet.ro
UNICEF

01:05

Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

B1 B1,
Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, informeaza Mediafax. Astfel, manevrele de incarcare. continuă pe B1

Porturile, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina.

Porturile de la Marea Neagra inchise din cauza cetii au fost redeschise

Porturile constantene au fost redeschise sambata dupa-amiaza, in urma imbunatatirii conditiilor meteorologice, dupa ce operatiunile fusesera sistate in cursul diminetii din cauza cetiiPorturile constantene au fost redeschise sambata dupa-amiaza, in urma imbunatatirii conditiilor meteorologice, dupa ce operatiunile fusesera sistate in cursul diminetii din cauza cetii.

Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

Serviciile online ale Apple au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore, din cauza unei probleme interne la DNS-uri, dupa cum a spus compania. Apple a avut probleme incepand de miercuri, de la ora 9. 00 GMT ora 11.

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece.

Cum RISCA Romania declansarea procedurii de INFRINGEMENT, din cauza unui cuib de barza

Ministerul Mediului se arata dezamagit fata de modul in care au fost relatate in presa anumite aspecte referitoare la ordinul de ministru de care a fost nevoie pentru mutarea unui cuib de barza cu 600 de metri.

Batranul din Barlad caruia medicii i-au refuzat internarea, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii

Batranul de 83 de ani, care a murit pe strazile din Barlad, dupa ce medicii l-au trimis acasa, pentru ca nu reprezenta o urgenta, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii, potrivit medicilor.

Contul de Twitter al premierului rus a fost spart, din nou. Ce mesaj a fost postat in numele lui Medvedev

Contul de twitter in limba rusa al Primului ministru rus, Dimitry Medvedev, a fost spart, miercuri, de un hacker care a postat un mesaj in care anunta moartea presedintelui Vladimir Putin, potrivit Svoboda, Europa Libera in limba rusa.

Fost primar din Arges, sub control judiciar, intr-un dosar de fraudare a bugetului local

Fostul primar al comunei argesene Calinesti Nicolae Gavrilescu si administratorul unei firme controlate de acesta au fost pusi sub control judiciar de procurori, intr-un dosar in care sunt acuzati ca au obtinut ilegal fonduri din bugetul localitatii, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )