Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

B1 B1,
Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece. continuă pe B1

Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

Serviciile online ale Apple au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore, din cauza unei probleme interne la DNS-uri, dupa cum a spus compania. Apple a avut probleme incepand de miercuri, de la ora 9. 00 GMT ora 11.

Actualul CEO Apple a vrut sa ii doneze o parte din ficat lui Steve Jobs: Acesta s-a lovit de un refuz categoric

Tim Cook, CEO Apple, s-a oferit sa-i doneze lui Steve Jobs o parte din ficat, dar a fost refuzat cu furie, se arata in cartea Becoming Steve Jobs, care va fi lansata oficial pe 24 martie. Cartea a fost scrisa.

Strategia Telekom Romania pentru 2015: Investitii de peste 160 milioane euro in retea, o parte din buget venind din vanzarea unor imobile si a vechii infrastructuri de cupru/Vanzarea Palatului Telefoanelor nu este o prioritate

Conducerea Telekom Romania a anuntat joi ca va investi peste 160 milioane euro in 2015 in dezvoltarea retelei si a serviciilor, o parte din acest buget urmand sa vina din vanzarea unor proprietati si a vechii infrastructuri de cupru. 'In 2015, fiecare metru de tehnologie veche valorificata, precum cuprul, va fi transformat intr-un altul nou, modern, precum tehnologia FTTH n. a fibra optica)', a spus Nikolai Beckers, CEO al Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote). Intrebat daca Palatul Telefoanelor va fi vandut in acest an, Beckers a spus ca a existat o licitatie care s-a incheiat si cladirea nu a fost vanduta. Actionarii vor relua discutiile pe acest subiect, dar nu este o prioritate pentru acest an.

Bataie intre seful PMP si primarul PSD ai unei comune din Iasi

Liderul organizatiei PMP din localitatea ieseana Probota, Vasile Pipirig, a fost lovit, vineri dupa-amiaza, de catre primarul comunei, membru PSD. Incidentul a avut loc chiar in incinta primariei Probota, unde reprezentantul PMP venise sa achite cateva taxe.

Batranul din Barlad caruia medicii i-au refuzat internarea, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii

Batranul de 83 de ani, care a murit pe strazile din Barlad, dupa ce medicii l-au trimis acasa, pentru ca nu reprezenta o urgenta, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii, potrivit medicilor.

Pro TV, castig de aproape 46 de milioane de dolari in 2014 de la cablisti, dupa iesirea din must carry

Grosul veniturilor Pro TV si a posturile aceluiasi grup a venit din publicitate. Mai exact, din totalul de 178,6 milioane de dolari, Pro TV SA a atras in 2014 venituri din reclama de 125,7 milioane de dolari,.

Jose Mourinho, dupa eliminarea din Liga Campionilor: PSG au fost smecheri

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, sustine ca Paris Saint-Germain s-a calificat smechereste din dubla mansa a optimilor Ligii Campionilor. Au fost agresivi, la fel ca in tur. Au fost, asa cum spunem noi,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3098 seconds )