Libnet.ro
UNICEF

23:16

Porturile, inchise din cauza cetii

România Liberă România Liberă,
Porturile, inchise din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina. continuă pe România Liberă

Porturile de la Marea Neagra inchise din cauza cetii au fost redeschise

Porturile constantene au fost redeschise sambata dupa-amiaza, in urma imbunatatirii conditiilor meteorologice, dupa ce operatiunile fusesera sistate in cursul diminetii din cauza cetiiPorturile constantene au fost redeschise sambata dupa-amiaza, in urma imbunatatirii conditiilor meteorologice, dupa ce operatiunile fusesera sistate in cursul diminetii din cauza cetii.

Constanta: Operatiunile portuare au fost sistate din cauza cetii

Operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, informeaza Mediafax. Astfel, manevrele de incarcare.

Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

Serviciile online ale Apple au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore, din cauza unei probleme interne la DNS-uri, dupa cum a spus compania. Apple a avut probleme incepand de miercuri, de la ora 9. 00 GMT ora 11.

Dupa ce o parte din locuitorii unei comune vasluiene au plecat la munca in strainatate din cauza saraciei, primarul si functionarii se gandesc sa plece si ei

Dupa ce o mare parte a locuitorilor dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost nevoiti sa plece peste granite din cauza saraciei, primarul comunei impreuna cu o parte din functionarii primariei vor sa plece.

Batranul din Barlad caruia medicii i-au refuzat internarea, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii

Batranul de 83 de ani, care a murit pe strazile din Barlad, dupa ce medicii l-au trimis acasa, pentru ca nu reprezenta o urgenta, a murit din cauza unei insuficiente cardio-respiratorii, potrivit medicilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )