Libnet.ro
UNICEF

23:00

DE LUNI Cafenelele si restaurantele din Belgia vor fi inchise pentru patru saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DE LUNI Cafenelele si restaurantele din Belgia vor fi inchise pentru patru saptamani

Cafenelele si restaurantele se vor inchide in Belgia incepand de luni timp de patru saptamani si vor fi impuse restrictii de circulatie de la miezul noptii pana la 05. 00 dimineata pentru a opri raspandirea coronavirusului care este in crestere , a anuntat vineri seara premierul Alexander De Croo, dupa o reuniune de criza a guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

COVID-19 |Cafenelele si restaurantele din Belgia au fost inchise: ce alte restrictii au mai intrat in vigoare

Cafenelele si restaurantele se vor inchide in Belgia incepand de luni timp de patru saptamani si vor fi impuse restrictii de circulatie de la miezul noptii pana la 05. 00 dimineata pentru a opri raspandirea coronavirusului care este 039;039;in crestere039;039;, a.

Alexander Zverev si Felix Auger-Aliassime se vor duela pentru titlul de la Koln

Alexander Zverev si Felix Auger-Aliassime se vor intalni in finala turneului ATP de la Koln, dupa ce au trecut in semifinale de Alejandro Davidovich Fokina, respectiv Roberto Bautista.

SIEGFRIED MURESAN: Zonele carbonifere din tara vor beneficia de fonduri sporite pentru tranzitia la o economie verde

Raportul privind Planul de investitii al Pactului Ecologic European , coordonat de europarlamentarul Siegfried Muresan, a fost adoptat astazi in sedinta comuna a Comisiei pentru bugete si a Comisiei pentru afaceri economice si monetare din Parlamentul European, potrivit unui comunicat de presa al europarlamentarului.

Toate spitalele din Bucuresti vor gazdui bolnavi de Covid, conform DSP: ce trebuie sa stii

Situatia cazurilor de coronavirus din Bucuresti a devenit foarte grava in ultimele zile, iar oficialii DSP din capitala au venit cu un avertisment important. in timp ce zvonurile referitoare la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )