Libnet.ro
UNICEF

21:30

MACABRU! Cum a fost descoperit CADAVRUL unei femei din Buzau

B1 B1,
MACABRU! Cum a fost descoperit CADAVRUL unei femei din Buzau

Cadavrul unei femei, peste care au fost aruncate resturi de la culturile de porumb, vita de vie sau crengi, a fost descoperit, miercuri, pe marginea unui camp din Buzau. Amalia Calugaru, purtatorul de cuvant a. continuă pe B1

Cazul unei femei din El Salvador, condamnata la 30 de ani de inchisoare pentru avort, va fi rejudecat

O tanara care a nascut intr-o toaleta publica din El Salvador se va prezenta pentru a doua oare la tribunal luni, dupa ce la primul sau proces a fost acuzata de crima. Acest caz a atras atentia comunitatii internationale, scotand la iveala legile restrictive ale tarii privind avortul, scrie Associated Press.

Cadavrul unei femei disparute de o luna de acasa, gasita de politisti abia dupa ce a inceput sa miroasa

Un cadavru in stare avansata de putrefactie a fost descoperit de politisti, miercuri dimineata, la iesirea din satul Tabarasti. Trupul apartine unei femei care a disparut, luna trecuta, de acasa. in timpul cautarilor, jandarmii si politistii au trecut de mai multe ori pe langa cadavru.

Staretul unei manastiri din judetul Vaslui, dosar penal dupa ce a modernizat lacasul de cult

O manastire din vremea lui Stefan cel Mare, din judetul Vaslui, a fost modernizata cu muncitori amatori si geamuri termopan. Staretul a fost trimis in judecata, dar magistratii vasluieni i-au dat un.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )