Libnet.ro
UNICEF

08:45

Madalin Voicu, din nou la DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Madalin Voicu, din nou la DNA

Deputatul Madalin Voicu a fost chemat, din nou, la DNA. Dupa ce a scapat de controlul judiciar pe cautiune in valoare de jumatate de milion de lei, procurorii au decis sa-i puna parlamentarului sechestru pe avere, potrivit Realitatea TV. continuă pe Ziarul Bursa

Madalin Voicu, din nou la DNA

ACTUALIZARE 12:26 DNA: Procurorii au instituit sechestru pe bunurile aflate in proprietatea deputatilor Paun si Voicu Procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului asigurator si a popririi asupra bunurilor mobile si imobile aflate in proprietatea deputatilor Nicolae Paun si Madalin Voicu, dar si a altor inculpati din dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finantarea unor programe destinate persoanelor defavorizate, potrivit unui comunicat al DNA.

Madalin Voicu, din nou in fata procurorilor DNA

Madalin Voicu a ajuns, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au decis sa ii puna sechestru pe o parte din avere. El a sosit insotit de avocatul sau. Madalin Voicu este.

Madalin Voicu, despre procurorii DNA: Eu raman acasa, sa vad ce vor bulangii de la mine. Daca-i bal, bal sa fie

Deputatul Partidei Romilor, Nicu Paun 51 de ani), a fost arestat sambata seara, in dosarul in care este acuzat de savarsirea mai multor infractiuni, printre care deturnare de fonduri si spalare de bani. in dosarul de urmarire penala este atasat si un sms trimis de Madalin Voicu dupa ce aflase ca este deschisa o ancheta a DNA.

Madalin Voicu, la DNA. Sechestru asiguratoriu pe 400.000 de lei din averea familiei

Deputatul PSD Madalin Voicu si sotia sa, Carmen Olteanu, s-au prezentat, marti dimineata, la sediul DNA, fara a fi insotiti de avocat. Procurorii i-au informat oficial ca pun sub sechestru asiguratoriu 400. 000 de lei din averea familiei, anunta Mediafax, citand surse judiciare.

Sechestru de 400.000 de lei pe averea lui Madalin Voicu

Deputatul PSD Madalin Voicu si sotia sa, Carmen Olteanu, au fost informati, marti dimineata, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) ca 400. 000 de lei din averea familiei va fi pusa sub sechestru, potrivit unor surse judiciare.

Nicolae Paun: Eu, tiganul din Ferentari, trebuie sa stau in arest. Madalin Voicu trebuie sa stea acasa

Deputatul Nicolae Paun a ajuns, sambata, la arestul Politiei Capitalei unde a declarat ca dosarul sau este o facatura politica. Acesta a facut referire si la parlamentarul Madalin Voicu, cercetat in.

Dosarul Partida Romilor. Procurorii au pus sechestru pe bunurile deputatilor Nicolae Paun si Madalin Voicu. in total au fost blocate 120 de milioane de lei

Procurorii au pus sechestru pe 30 de milioane de lei, bani ce-i apartin deputatului Nicolae Paun, dar si pe 411. 541 de lei ce-i apartin lui Madalin Voicu. Toate in vederea recuperarii prejudiciului creat in dosarul Partida Romilor in care acestia au fost pusi sub urmarire penala. in total, anchetatorii au sechestrat aproape 120 de milioane de lei, 9 persoane fiind in situatia de a avea bunurile blocate.

Deflatie, din nou, in zona euro

Inflatia anuala din zona euro a revenit in teritoriu negativ, in februarie, conform estimarilor preliminare ale Eurostat, ceea ce amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) in vederea relaxarii, din nou, a politicii monetare.

Regizorul Felix Alexa, din nou la Cluj

In aceasta seara se joaca la Teatrul Maghiar de Stat Pelicanul, cea mai noua premiera a uneia dintre cele mai bune trupe de actori din tara. De altfel cap de afis sunt doi actori de top, adevarati rasfatati ai Premiilor Uniter: Imola Kezdi si Bogdan Zsolt. Regizorul Felix Alexa revine astfel la Cluj montand din nou o piesa a celebrului dramaturg nordic August Strindberg.

Traian Basescu loveste din nou in Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea

Fostul presedinte Traian Basescu ataca din nou Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea?intre timp, oamenii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )