Libnet.ro
UNICEF

05:30

Deflatie, din nou, in zona euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deflatie, din nou, in zona euro

Inflatia anuala din zona euro a revenit in teritoriu negativ, in februarie, conform estimarilor preliminare ale Eurostat, ceea ce amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene BCE) in vederea relaxarii, din nou, a politicii monetare. continuă pe Ziarul Bursa

Inflatia in zona euro a revenit in teritoriu negativ in februarie

Rata anuala a inflatiei in zona euro a coborat la minus 0,2% in februarie, de la nivelul de plus 0,3% in ianuarie, revenind in teritoriu negativ dupa ce, la sedinta din decembrie, BCE a decis sa adopte noi masuri de politica monetara pentru a preveni deflatia, arata o estimare preliminara publicata luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Deflatia este principalul pericol cu care se confrunta zona euro

Deflatia este principalul pericol cu care se confrunta zona euro, a afirmat Francois Villeroy de Galhau, membru al Consiliului guvernatorilor BCE, subliniind sporirea temerilor privind presiunea preturilor, informeaza Bloomberg.

Madalin Voicu, din nou la DNA

Deputatul Madalin Voicu a fost chemat, din nou, la DNA. Dupa ce a scapat de controlul judiciar pe cautiune in valoare de jumatate de milion de lei, procurorii au decis sa-i puna parlamentarului sechestru pe avere, potrivit Realitatea TV.

Regizorul Felix Alexa, din nou la Cluj

In aceasta seara se joaca la Teatrul Maghiar de Stat Pelicanul, cea mai noua premiera a uneia dintre cele mai bune trupe de actori din tara. De altfel cap de afis sunt doi actori de top, adevarati rasfatati ai Premiilor Uniter: Imola Kezdi si Bogdan Zsolt. Regizorul Felix Alexa revine astfel la Cluj montand din nou o piesa a celebrului dramaturg nordic August Strindberg.

Traian Basescu loveste din nou in Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea

Fostul presedinte Traian Basescu ataca din nou Antena 3. Cum raspunde Mircea Badea?intre timp, oamenii.

SUA si NATO trimit din nou soldati in estul Europei. Cum raspunde Rusia

Statele Unite si Alianta Atlantica reiau trimiterea de trupe si armament in estul Europei. La randul ei, Rusia isi sporeste fortele din zona Marii Negre.

Forbes: topul celor mai bogati oameni ai lumii. Bill Gates, din nou pe primul loc

Bill Gates, cofondator al companiei Microsoft, continua sa fie, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bogat om din lume, potrivit topului revistei Forbes, difuzat marti, anunta AFP si EFE, mentionand ca numarul miliardarilor a scazut usor in acest an la nivel global. Potrivit Agerpres, Bill Gates, care s-a aflat pe aceasta pozitie de 17 ori in ultimii 22 de ani, este posesorul a 75 de miliarde de dolari, sustine publicatia, care va aparea in versiune tiparita la 21 martie.

Madalin Voicu, din nou in fata procurorilor DNA

Madalin Voicu a ajuns, marti dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Procurorii au decis sa ii puna sechestru pe o parte din avere. El a sosit insotit de avocatul sau. Madalin Voicu este.

Madalin Voicu, din nou la DNA

ACTUALIZARE 12:26 DNA: Procurorii au instituit sechestru pe bunurile aflate in proprietatea deputatilor Paun si Voicu Procurorii DNA au dispus instituirea sechestrului asigurator si a popririi asupra bunurilor mobile si imobile aflate in proprietatea deputatilor Nicolae Paun si Madalin Voicu, dar si a altor inculpati din dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finantarea unor programe destinate persoanelor defavorizate, potrivit unui comunicat al DNA.

Din nou despre obscenitatea publica sau aiuritoarele decizii ale lui Klaus Iohannis

Nu ma voi pronunta aici si acum despre aceste personaje si al lor presupus rol determinant in ceea ce a intrat in istorie cu numele de revolutia din decembrie 1989. Voi spune doar ca lista este atat de aiuritoare incat pare sa fi fost sugerata de Institutul Revolutiei al lui Ion Iliescu. Cazimir Ionescu a fost membru in primul Consiliu FSN, organismul din care au demisionat Ana Blandiana, Doina Cornea si alti exponenti ai societatii civile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )