Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pe ultimul loc in Liga I, dar cu un salariu mai mare decat antrenorul campioanei Romaniei. Cat castiga Cristi Pustai

Adevărul Adevărul,
Pe ultimul loc in Liga I, dar cu un salariu mai mare decat antrenorul campioanei Romaniei. Cat castiga Cristi Pustai

Rapid incheie anul 2014 pe ultima pozitie in Liga I, cu sanse mari de reintoarcerea in esalonul secund. Pe deasupra, clubul se afla in insolventa, insa investeste in cel de pe banca tehnica a giulestenilor. continuă pe Adevărul

VIDEO Revelionul in Romania, mai scump decat o excursie in strainatate, din ofertele agentiilor de turism

In perioada revelionului, agentiile de turism au mai mare succes la ofertele pentru strainatate decat la sejururile in tara. Explicatia operatorilor este simpla: in timp ce o excursie in Grecia costa 250 de euro, la Poiana Brasov un pachet care contine doar masa de Revelion si mic dejun costa peste 800 de euro.

2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

Anul 2014 a fost unul neobisnuit din punc de vedere al remuneratiei salariatilor, sudorii ajungand sa castige mai bine decat profesorii. Anul acesta au existat doua mari tendinte pe piata muncii: centrele de.

Ce ne aduce 2015 in economie: cresterea salariului minim si un pret mai mare la electricitate

Noul an va aduce, inca din prima zi, cresterea salariului minim, un pret mai mare la energie si majorarea amenzilor de circulatie, dar si o cota TVA mai mica in turism, transmite Mediafax, .

Metroul, cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania, o realizare importanta in timpul regimului comunist

Cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania este de departe metroul din Capitala. Construit in urma cu mai bine de 3 decenii, metroul din Bucuresti a reprezentat o realizare importanta in timpul.

Zeci de persoane au ramas blocate cu masinile in nameti. Cel mai mare strat de zapada depaseste 120 de centimetri

Mai multe persoane au ramas blocate cu masinile in nameti, asta dupa ce autoritatile nu au putut interveni pe unele drumuri din tara. Marti dimineata, 17 drumuri nationale mai erau blocate din cauza zapezilor. Cel mai mare strat de zapada din Romania atingea in aceasta dimineata 124 de centimetri, la Balea Lac.

Cel mai MARE proiect al cercetatorilor rusi. Vor sa CONGELEZE ADN-ul TUTUROR vietuitoarelor de pe Terra

Cercetatorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor sa congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vietuitoarelor care traiesc sau au trait pe Terra. Universitatea rusa a primit cea mai mare finantare.

Al doilea accident intr-o luna la cea mai mare centrala nucleara din Ucraina

Unul dintre cele sase reactoare nucleare de la centrala Zaporojie din Ucraina, cea mai mare din Europa, a fost inchis duminica, a doua oara in mai putin de o luna, din cauza unei erori la sistemul electric. Nivelul radiatiilor ramane in parametri normali, iar centrala functioneaza la 40% din capacitate, insista autoritatile ucrainene.

Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare caritabila in 2014

Cantareata americana Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare in actiuni caritabile in 2014, titlu obtinut pentru al treilea an la rand, in cadrul unui top intocmit de site-ul DoSomething. org.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

Actiunile AirAsia au consemnat cel mai mare declin din 2011, dupa disparitia avionului Airbus A320

Actiunile AirAsia au scazut luni cu 7,8%, inregistrand cel mai mare declin din ultimii trei ani, dupa ce avionul de tip Airbus A320-220, cu 162 de persoane la bord, a disparut duminica, iar cautarile aeronavei au fost reluate luni dimineata, transmite Bloomberg.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )