Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mai multe gospodarii si terenuri agricole din Mures au fost inundate in urma ploilor

B1 B1,
Mai multe gospodarii si terenuri agricole din Mures au fost inundate in urma ploilor

Un drum comunal, zece hectare de teren agricol si 19 locuinte si gospodarii au fost inundate in urma ploilor torentiale, in noaptea de joi spre vineri, intr-o localitate din judetul Mures, informeaza. continuă pe B1

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, inclusiv din Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importul de porci vii si orice fel de carne de porc provenind din mai multe tari europene in care au fost depistate de curand cazuri de febra porcina africana.

Arad: Mai multe strazi si imobile au fost inundate, iar copaci rupti au cazut peste masini, in urma unei furtuni

Mai multe strazi si imobile din Arad au fost inundate, miercuri dupa-amiaza, iar copaci rupti au cazut peste masini, chiar si peste un tramvai, fara a exista raniti, in timp ce zeci de locuitori au sunat la.

Serialul Game of Thrones a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul fantasy Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy, considerate unele dintre cele mai prestigioase distinctii din industria TV, au fost anuntate de actorii Mindy Kaling si Carson Daly, joi, la sediul din Hollywood al Academy of Television Arts Sciences, relateaza Mediafax.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, printre care si Romania

Elvetia va interzice incepand de miercuri importurile de porci vii si de carne de porc din mai multe tari din Europa, dupa ce mai au fost descoperite recent mai multe cazuri de pesta porcina africana, anunta AFP.

Elvetia interzice importul de porci din mai multe tari europene, inclusiv din Romania

Elvetia a decis sa interzica incepand de miercuri importul de porci vii si sa blocheze totodata orice fel de carne de porc ce provine din tarile europene in care au fost depistate recent cazuri de febra porcina africana, informeaza AFP, citata de Mediafax.

ADMITERE 2014. Eseul motivational ia locul examenului clasic la tot mai multe facultati

Eseul motivational, in care candidatii trebuie sa explice de ce vor sa urmeze o anumita institutie de invatamant superior, inlocuieste la tot mai multe facultati examenul de admitere clasic, informeaza Mediafax.

Serialul Urzeala tronurilor a primit cele mai multe nominalizari la premiile Primetime Emmy 2014

Serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones conduce in topul productiilor de televiziune care au primit cele mai multe nominalizari la Primetime Emmy Awards 2014. Serialul dramatic produs de televiziunea HBO va.

Bucuresti: Mai multe ONG-uri organizeaza pe 19 iulie marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala

Mai multe ONG-uri organizeaza sambata, 19 iulie, incepand cu ora 11, in Bucuresti, marsul Oras accesibil pentru oameni dedicat drepturilor pietonilor din capitala. Marsul va avea ca punct de plecare Piata Universitatii zona statui) si se va incheia in Piata Victoriei, respectand urmatorul traseu: Piata Universitatii, Bulevardul Nicolae Balcescu, Strada C. Rosetti, Bulevardul Magheru, Piata Romana, Bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei. Organizatorii marsului sunt ActiveWatch, OPTAR si ONPHR.

Premiile Emmy 2014: Urzeala tronurilor, cele mai multe nominalizari. Lista productiilor si actorilor inscrisi in cursa pentru prestigioasele trofee

Academia Internationala de Televiziune, Arte si Stiinte The International Academy of Television Arts Sciences) a anuntat nominalizarile pentru cea de-a 66-a editie a premiilor Emmy. Serialul-fenomen Game of Thrones/ Urzeala tronurilor se bucura de cele mai multe nominalizari 19), inclusiv la categoria Cel mai bun serial drama.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )