Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

Hotnews Hotnews,
Mai multe modele MINI devin taxi in Noaptea Muzeelor, pe 18 mai

Cei care vor sa mearga la Noaptea Muzeelor, pe 18 mai, vor avea si in acest an, pentru a treia oara consecutiv, un mijloc de transport inedit: MINI Taxi. O flota de automobile MINI ii va transporta gratuit pe toti cei care vor sa calatoreasca intre muzeele din Bucuresti, a anuntat BMW Group Romania, importatorul marcii britanice MINI pe plan local. continuă pe Hotnews

Expozitii, spectacole de teatru, dans, teatru si film la Noaptea Muzeelor

In noaptea de 18 mai, muzeele bucurestene isi deschid portile pentru vizitatori, pentru al saselea an consecutiv. Muzeele pregatesc expozitii, spectacole de dans, teatru si film, evenimente special interactive. Harta cu programul Noaptea Muzeelor in Bucuresti ii ajuta pe vizitatori sa-si stabileasca mai usor propriul traseu.

Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe

Anul acesta, Romania a intrat in topul tarilor cu cele mai multe transplanturi de organe. Romanii au inteles ca donarea de organe inseamna salvarea de vieti. Ziua Nationala a Transplantului a fost.

Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe localitati din Prahova

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi, descarcari electrice si intensificari ale vantului, valabila in Ploiesti si mai multe localitati din Prahova.

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Pacaleli in farfurie: Salata Caesar sau o friptura de vita cu garnitura care preparat are mai multe calorii?

Salatele par alegerea cea mai buna la restaurant atunci cand tinem dieta, dar, in realitate, undele dintre acestea au mai multe calorii decat o friptura cu garnitura, atrag atentia nutritionistii.

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai.

Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Trei tineri din judetul Botosani suspectati ca in urma cu un an au incendiat mai multe masini au fost dati in urmarire internationala, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Noaptea muzeelor, sarbatorita pe 18 mai. Institutia de pe malul Borcei va fi deschisa pana noaptea tarziu

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor vor fi sarbatorite si la Calarasi pe 18 mai. Ca in fiecare an, institutia de pe malul Borcei se alatura celui mai mare eveniment care se desfasoara in Europa si care aduna mii de vizitatori.

Noaptea muzeelor, sarbatorita pe 18 mai. Institutia de pe malul Borcei va avea program prelungit

Ziua Internationala a Muzeelor si Noaptea Europeana a Muzeelor vor fi sarbatorite si la Calarasi pe 18 mai. Ca in fiecare an, institutia de pe malul Borcei se alatura celui mai mare eveniment care se desfasoara in Europa si care aduna mii de vizitatori.

Noaptea Muzeelor, organizata pe 18 mai, in toata tara.

Cea de-a zecea editie autohtona a Noptii Muzeelor, eveniment desfasurat anual in peste 3. 000 de institutii de gen din Europa, va avea loc pe 18 mai si va cuprinde, potrivit recomandarilor Ministerului Culturii, si muzee si colectii din mediul rural, scrie Digi24. Ministerul Culturii recomanda muzeelor din Romania sa diversifice oferta culturala in timpul Noptii Muzeelor, fiind incluse in program si muzee si colectii din mediul rural. Prin aceaste parteneriate, Ministerul Culturii doreste sa .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )