Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai multe oase de copil au fost gasite langa fundatia unei case din Timis

B1 B1,
Mai multe oase de copil au fost gasite langa fundatia unei case din Timis

Fragmente de oase ce se presupune ca ar fi de copil au fost gasite langa fundatia unei case din localitatea Costeiu, judetul Timis, in timpul unor lucrari de subzidire, transmite Mediafax. Un barbat a. continuă pe B1

Mai multe fragmente de oase ce par a fi de copil, gasite langa fundatia unei case din Timis.

Mai multe fragmente de oase ce par a fi de copil au fost gasite langa fundatia unei case din localitatea Costeiu, judetul Timis, in timpul unor lucrari de subzidire, cazul fiind preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Parchetul de pe langa Judecatoria Lugoj, luni, in timp ce facea lucrari de subzidire la o casa din localitatea Costeiu, judetul Timis, un barbat a gasit ingropate in pamant mai multe .

Mai multe sectii de votare in Cluj.

Numarul sectiilor de votare din judetul Cluj pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie va fi mai mare decat cel existent la alegerile locale din 10 iunie. Astfel, 652 de sectii ii vor astepta pe alegatori peste mai putin de doua luni, cu 41 mai multe decat au fost la inceputul verii, atunci cand au fost alesi primarii localitatilor si presedintii consiliilor judetene. Potrivit prefectului de Cluj, Gheorghe Vuscan, schimbarea a fost facuta datorita unei Hotarari de Guvern, prin care nu mai .

Eroare informatica la o banca din Romania: Clienti cu conturile goale dupa ce tranzactiile au fost procesate de mai multe ori

Cateva sute de romani care au dorit sa isi faca cumparaturile cu cardul s-au trezit fara bani in conturi, asta dupa ce in ultimele zile tranzactiile le-au fost procesate de mai multe ori. Banca spune ca vina.

UDMR, mai multe voturi in 2012?.

Presedintele UDMR, Hunor Kelemen, a declarat la Arad ca se asteapta ca la alegerile din iarna UDMR sa ia mai multe voturi decat in 2008 si sa depaseasca fara probleme pragul electoral de 5%. Noi asteptam mai multe voturi decat in 2008. Daca maine ar fi organizate alegeri atunci, sigur, noi am primi mai multe voturi, asa cum arata toate sondajele si sunt convins ca vom depasi pragul de 5 %, a declarat Hunor Kelemen presedintele UDMR. Uniunea va avea candidati la alegerile parlamentare in toate .

Oamenii, popice pe sosea. Doi barbati au fost loviti langa o trecere de pietoni din Buzau

Imagini incredibile au fost surprinse de o camera de supraveghere, in Buzau, unde doi barbati au fost secerati ca popicele de pe strada, in timp ce traversau la cativa metri de trecerea de pietoni. O masina.

Adrian Ilie, cercetator in proiectul Avatar la University of North Carolina: Aici nu e ca in Romania, unde se invata doar in sesiune. La facultate aici e aproape ca la liceu in Romania - se dau teme la fiecare curs si teste de mai multe ori pe semestru

L-am cunoscut pe Adrian in 2000 cand a apelat la Romanian Education Foundation REF) pentru a ne solicita sprijinul financiar in vederea sustinerii unuia dintre testele standardizate de admitere la studii in SUA. Adrian a promovat testul GRE, a fost admis la University of North Carolina UNC) si in acelasi an a zburat spre SUA pentru a-si continua studiile in informatica. Acum, la 12 ani distanta, am vrut sa vedem ce mai face pustiul de atunci. Nu mare ne-a fost surprinderea sa intalnim un adevarat profesionist: locuieste in acelasi oras in care a venit pentru prima oara in SUA, Chapell Hill, detine propria sa afacere IT si lucreaza cu roboti in proiectul Avatar la UNC.

Rihanna si Nicki Minaj, cele mai multe nominalizari la editia 2012 a American Music Awards

Cantaretele Rihanna si Nicki Minaj au luat fata tuturor la nominalizarile American Music Awards 2012, fiecare dintre ele concurand la cate patru sectiuni. Mai mult, cele doua vor concura una cu alta la.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )