Libnet.ro
UNICEF

11:30

Eroare informatica la o banca din Romania: Clienti cu conturile goale dupa ce tranzactiile au fost procesate de mai multe ori

B1 B1,
Eroare informatica la o banca din Romania: Clienti cu conturile goale dupa ce tranzactiile au fost procesate de mai multe ori

Cateva sute de romani care au dorit sa isi faca cumparaturile cu cardul s-au trezit fara bani in conturi, asta dupa ce in ultimele zile tranzactiile le-au fost procesate de mai multe ori. Banca spune ca vina. continuă pe B1

O eroare de sistem informatic i-a lasat cu conturile goale pe cei care au platit la POS-urile Raiffeisen. Banca spune ca providerul e de vina

Cateva sute de romani care au dorit sa isi faca cumparaturile cu cardul s-au trezit in ultimele zile ca tranzactia le e procesata si de cate trei ori, multi dintre ei ramanand nu numai fara bani in cont, dar si cu descoperit de cont pentru care au de platit dobanzi penalizatoare. Banca spune ca vina apartine providerului si ca deja au inceput operatiunile de restituire a banilor, acolo unde e cazul. Au fost afectate doar cardurile VISA ale altor banci cu care s-au facut tranzactii prin POS-urile Raiffeisen, spun oficialii institutiei de credit. Deocamdata nu exista o evaluare finala a numarului pagubitilor si nici a sumelor incasate aiurea de la clienti. Stire in curs de actualizare. Intra in text si vezi ce anume s-a petrecut. Daca ai avut si tu asemenea probleme, scrie-ne.

Viktor Orban este preocupat de tendintele politice nationaliste din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si-a exprimat preocuparea in legatura cu riscul aparitiei unor tendinte politice nationaliste in Romania, informeaza MTI, scrie Mediafax. Cu ocazia Conferintei Rezistentei Ungare MAERT), desfasurata la Budapesta, Orban a declarat ca Guvernul ungar are toate motivele sa fie preocupat in legatura cu evolutiile politice din Romania, dat fiind ca, ani intregi, nu au existat mesaje politice de genul celor de acum. Potrivit MTI, Orban a declarat ca Guvernul ungar .

Corlatean a discutat cu secretarul general CoE despre evolutiile politice din Romania.

Ministrul de Externe Titus Corlatean a discutat luni, la Strasbourg, cu secretarul general al Consiliului Europei CoE) Thorbjorn Jagland despre evolutiile politice interne, avand in vedere Opinia pe care Comisia de la Venetia o va prezenta cu privire la Romania, potrivit Mediafax. Cei doi oficiali au avut un schimb de opinii pe marginea evolutiilor politice interne din Romania. Ministrul afacerilor externe al Romaniei si Secretarul General al Consiliului Europei au fost de acord ca .

Ponta a primit delegatia Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania

Primul ministru, Victor Ponta, a primit astazi, la Palatul Victoria, o delegatie a Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci din Romania, conform unui comunicat de presa trimis redactiei.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, atacata de hackeri din Romania

Mai multi hackeri din Romania au atacat in luna august cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, noteaza Hotnews. Atacul informatic venit din Europa a provocat daune considerabile sistemelor de.

ICR a numit directorii celor patru filiale din Romania.

Conducerea Institutului Cultural Roman ICR) a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, numele directorilor si ale adjunctilor filialelor nou infiintate in provinciile istorice ale Romaniei, ca parte a programului numit Sincronizarea Institutului Cultural Roman, adoptat pe 13 septembrie, potrivit Mediafax. ICR propune spre desemnare in functiile de directori de filiala pe Cassian Maria Spiridon director) si Marius Chelaru director adjunct), pentru filiala din Iasi, Irina Petras .

Manechinul Raluca Dumitru pozeaza in cea mai sexy femeie de afaceri din Romania intr-un pictorial in care isi promoveaza propriul salon de bronzare (FOTO)

Manechinul Raluca Dumitru, cunoscuta pentru sectiunea de meteo din Libertatea, s-a lansat recent in lumea afaceristilor. Vedeta si-a deschis un salon de bronzare si a decis sa-l promoveze intr-o maniera.

Ministrul Agriculturii, dezinteresat de seceta din Romania: Constantin nu a intervenit pe aceasta tema la Consiliul UE

Desi Romania a fost grav afectata de seceta in acest an, ministrul Agriculturii nu pare dispus sa ia vreo masura in acest sens. Aflat la Bruxelles, la o reuniunea a Consiliului Uniunii Europene pentru.

Nici cel mai experimentat sofer din Romania NU isi poate explica imaginea. Asa rezolvam si noi cu locurile de parcare

Rusii sunt foarte inventivi, iar imaginile surprinse pe strazile oraselor intaresc din plin acest lucru. Recent au fost publicate pe internet mai multe fotografii care par prelucrate in Photoshop, insa sunt cat.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )